Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Sota Sushi Bar

Vestergade 47, 8000 Århus
71anmeldelser

Sota Sushi Bar opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 71Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

25 oktober 2014 14:17

1 5 5
Det er et suuuuper godt sted jeg kan ikke tælle hvormange gange jeg har været der. Det er virkelig frisk spændende og meget velsmagende og hurtigt betjening. Deres ris er bedre end de fleste andre steder. Det er også et at de få steder med vegetar mulighed, både menu og nigiri muligheder. Og ja som en anden skrev vil hellere undvære sushi end at gå på Sota sushi

02 august 2013 07:03

1 4 5
Fantastisk sushi. Sushistykkerne er lækre, friske og man kan virkelig smage, at det er kvalitetsfisk, der er anvendt. Det er anden gang jeg har været der, og begge gange har det virkelig været alle (!!!) pengene værd. Derudover er det et rigtig hyggeligt sted.

09 december 2012 21:22

1 4 5
jeg oplever venlig betjening

de er gode til at præsentere menuen

vakse!

der er rent og pænt.

rigtig god sushi

15 januar 2012 17:31

1 5 5
Det eneste sted i Jylland, der leverer en gennemført sushi-oplevelse! Kun Sticks n sushi Kbh kan være med i ligaen herhjemme. Hver en øre værd - hver gang. Når der ikke er plads på sota, dropper jeg hellere sushi den dag end at frekventere et andet af byens alternativer.

07 januar 2012 21:59

1 5 5
Vi hentede for første gang sushi til hele familien, og som de mange anbefalinger sagde var det en himmels oplevelse- på snarligt gensyn.

fam.Madsen

07 januar 2012 03:41

1 5 5
Sjældent har jeg oplevet et så vellykket restaurentbesøg.

Sushien var rigtig velsmagende, der var nogle helt nye smagsoplevelser imellem, og det virkede som om, at der var brugt friske råvarer.

Det er faktisk første gang, jeg har besøgt en Sushirestaurent uden at tænke, at jeg 'bare' skulle have lavet Sushi selv derhjemme - produktet var i top.

Og så var personalet sødere og mere imødekommende, end en arbejdsgiver kan betale sig fra - de bidragede til, at besøget faktisk var en oplevelse.

Næste gang jeg skal have Sushi, tager jeg på Sota.

31 oktober 2011 18:43

1 3 5
Efter et endt skoleforløb skulle vi ud at fejre det med noget lækkert at spise og drikke. Valget faldt på Sota Sushi Bar.
Jeg har ikke selv prøvet sushi før, kun små bidder en gang i mellem, men da jeg godt kan lide fisk, glædet jeg mig helt vildt.

Vi fik en stor menu med en masse forskelligt på.
Generelt var jeg ikke imponeret over de forskellige ting, det smagte af for lidt i forhold til det jeg tidligere har smagt.
Samtidig er prisniveauet liiige i den høje ende for sådan et produkt.

Dog var der sublim betjening derinde!

08 september 2011 11:45

1 1 5
jeg prøvede Sota sushi bar i sidste uge under festugen og var bestemt ikke imponeret. Jeg valgte én af deres menuer for at prøve noget forskelligt, og i forhold til prisniveauet kan maden slet ikke være med.
Jeg synes at selv sushien virker tør og ikke frisk, og sammensætningen er kedelig.
Betjeningen er forholdsvis standard, så 1 mango herfra.

17 august 2011 16:49

1 5 5
Jeg har spist mange gange på SOTA med mine veninder. og ingen af gangene har været skuffende.

SOTA laver uden tvivl Aarhus BEDSTE sushi uden sammenligning. Smag og kreativitet er enestående. Derudover er deres betjening også yderst venlig og høflig, og tjeneren tjekker til én flere gange i løbet af aftenen.

Deres menu og drikkekort er virkelig spændende. - og man får virkelig kvalitet og service for pengene.

Har kun én ting mere at sige. PRØV SOTA SUSHI BAR. I vil ikke fortryde. Bedre sushi fås ikke.

09 august 2011 17:55

1 5 5
Nu har jeg og kæresten været på Sota et par gange, og jeg har også brugt Sota til at introducere suchi til nybegyndere da jeg altid har været tilfreds med stedet.

De har gode varierede muligheder, både for at sammensætte måltidet selv, men også i deres menuer. Der er både noget for nybegyndere med lidt sushi og lidt andet "mere normalt" (dog stadig spændende og nyt) og for dem som kom for sushiens skyld. Og priserne variere også godt fra "til-at-betale" til 2dyrt-men-godt".

Kvaliteten er altid god og servicen har altid været god selvom der oftest er meget travlt. De tjenere jeg har mødt har bl.a. vejledet os om hvilke øl vi skulle prøve (og det er bestemt værd at prøve).

Tilbage er der ikke andet at sige end: Prøv det.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Sota Sushi Bar

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×