Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Studenterhus Århus

Nordhavnsgade 1, 8000 Århus C
6anmeldelser

Studenterhus Århus opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 6Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

18 august 2009 19:40

1 5 5
Og nu har Studenterhus Århus fået en reklamefilm. Lavet af frivillige - fordi Studenterhuset betyder så meget for dem. Se den her:

http://www.youtube.com/watch?v=bQbvEYzwqdw

07 november 2007 23:26

1 4 5
Man kan kun glæde sig over, at de ansvarlige for studenterhuset ikke er faldet for fristelsen til at lave stedet alt for Ikea-trendy. Stedet er stadig lidt småindustrielt, med kran-agtige ting i loftet, gamle loftsbjælker og slidt gulv. Og det giver stedet et personligt præg. De gamle træplanker i gulvet, har desuden den bonus at man, såfremt man har fået lige vel rigeligt velskænket kold fadøl, ikke glider så nemt som man kan på andre gulve. Fx klinkegulve. Det er knaster og splinter der holder én på benene. Og jo, jeg har empirisk belæg for min påstand.
Bartenderne kan være lidt forvirrede hvis man vælger importøl eller fancy drinks, men de står der uden betaling, og det må man tage hatten af for. Priserne er også meget rimelige.
Lyden til koncerter er overraskende god, og den lidt mørke atmosfære passer perfekt til livemusik.

16 maj 2007 10:14

1 4 5
Studenterhus Århus har en god atmosfære. Det dejligt store rum, der alligevel føles opdelt af den gamle elevator, danner rammen for et perfekt spillested. Der er både de små hyggelige arrangementer, som regel på en hverdags aften, hvor der ikke kommer flere end man kan få en god sideplads, og de lidt større arrangementer, hvor et dansegulv helt naturligt opstår. Man kan se programmet på deres hjemmeside www.studenterhusaarhus.dk i denne måned er der alt fra den obligatoriske søndagssalsa over en spot koncert til det måske genkendelige band Utah. Som værtshus er det også ganske fint. Har været der flere gange hvor der var fyldt med glade mennesker. Priserne er rimelige. Hvis man bliver medlem, hvilket, så vidt jeg husker, koster 100,- og kræver at man er studerende, bliver det billigere både at komme ind og få sig en øl. Er man ikke studerende må man ikke fortvivle, stedet løber rundt pga. af de mange frivillige, der også får en masse fordele, så der kan man jo springe på. Studenterhus Århus har noget for en hver smag, og så skal det lige nævnes at der er bordfodbold.

20 februar 2007 20:34

1 4 5
Studenterhuset er et rigtig hyggeligt sted at komme - også selv om man ikke længere tilhører kategorien 'studerende'. Stedet har sjæl, der er arrangementer for enhver smag, pakhuset er et godt alternativ til andre spillesteder og den kolde fadøl er til at betale sig fra....

18 december 2006 15:43

1 3 5
Selvom Studenterhus ÅRhus bliver kørt af frivillige og det er frivillige som laver alt arbejdet, kunne det være meget godt, hvis de strammede lidt op i fremtiden, de har ikke styr på gaderoben, det tager omkring ti minutter at købe en speciel øl, fordi de aldrig kan huske prisen og sidst, men ikke mindst, sælger de ikke ørepropper. Det gør bare at man dagen efter ikke kan nyde stilheden, men derimod en dejlige hyletone og tømmermænd.

17 december 2006 16:41

1 5 5
Super fedt sted! Kan give folkene bag studenterhuset rigtig meget ros. Pakhuset er også et super fedt sted, med en masse gode arrangementer.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Studenterhus Århus

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×