Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Suppestegogis

Åboulevarden 82, 8000 Århus C
12anmeldelser

Suppestegogis opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 12Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

18 februar 2012 18:22

1 2 5
Er overhovedet ikke positivt overrasket over suppestegogis tværtimod negativt!
Jeg oplevede dårlig service, tør og smagsløsmad og meget larmende naboselskab. Alt i alt en dårlig oplevelse. Kan ikke anbefales.

13 november 2011 16:39

1 5 5
Jeg ELSKER at være på Suppestegogis :-) det er absolut favoritsted, hvis der skal hygges med kaffe eller spises lidt. Gode omgivelser, fint personale, der ofte har travlt, dog uden det virker kaotisk.

26 marts 2011 21:30

1 5 5
Har 2 gange i den seneste tid været forbi Suppe, steg og is og nydt deres fantastisk gode hjemmelavede italienske is. Rigtig god konsistens, et fint udvalg og ikke mindst til en venlig pris. Begge gange har vi spist der til dessert efter et måltid mad ude i byen. Vi kommer helt sikkert igen. Et af Århus´ bedste issteder. Mvh Isomanerne :) :) :)

04 november 2010 18:55

1 2 5
jeg har værert på suppestegpgis et par gange i forskellige anledninger. Som kaffe sted er det udemærket, det er hyggeligt og der er en god stemning i cafeen, så hvis man bare gerne vil sidde og sludre over en kop kaffe, kan det helt klart anbefales.

Hvad maden angår, så er det helt i bund. Kedelig suppe, kedelig tærte og så er det ALT for dyrt i forhold til det man får! Derudover venter man lige lovlig længe på at få maden! Så alt i alt - hyggelig cafe, nogenlunde kaffe, forholdvis stresset personale og deværre, rigtig dårlig mad!

22 juli 2010 00:36

1 4 5
Var på stedet med en veninde idag. Fint lille sted, men dog vil jeg give flere nedenstående ret i at portionerne er små og vi kunne ikke få ekstra brød, da deres ovn var i stykker. Kaffen har de ikke helt styr på mht. at putte samme styrke i både stor og lille latte. Så vidt jeg er orienteret skal der et skud i den lille og to i den store - Deraf navnet :-)Latten var også for varm, i forhold til de 62 - 65 grader sådan en bør være. Lækker udvalg på deres frokosttallerken og hjælpsomt personale - Her kommer jeg gerne igen - Men måske burde de sende deres personale på kaffekursus?

13 juli 2010 20:57

1 3 5
Vi besluttede os for at snuppe en frokost på Suppe Steg og Is en varm junidag. Vi sad helt ved åen, og der var absolut ingenting i vejen med omgivelserne, der omtrent var så dejlige som Århus kan tilbyde.

Vi bestilte alle tre en frokosttallerken, da den lød rigtig lækker. Og her kommer så den dårlige kritik:

Da der var gået en halv time, og vi endnu ikke engang havde fået drikkevarer endnu, gik jeg ind for at høre om der ikke snart skete noget. Det viste sig, at de havde glemt alt om os. Efter cirka 5 minutter kom vores drikkevarer, og indehaveren som betjente os sagde undskyld for forglemmelsen.

Der gik så omkring en halv time mere før vores mad kom, og vi havde da ventet næsten en time (mellem 45 minutter og en time - vi tog ikke ligefrem tid på det).

Da maden endelig var kommet var det til gengæld en god oplevelse. Det smagte rigtig godt, og der var krondyrkød og mange andre lækre ting på tallerkenen. Til gengæld var der ikke ret meget af det, og der var ikke nok til at jeg blev mæt. Min kone blev mæt, men min far der også var med, blev heller ikke mæt. Det ser ud til at portionerne ikke er tiltænkt voksne mænd, og det er selvfølgelig ærgerligt - ikke mindst når man tager prisen i betragtning.

Det var en blandet oplevelse alt i alt, og det kan sagtens være at vi var uheldige at lande på en travl dag, og at betjeningen normalt er i orden. Madens kvalitet fejler ingenting, men portionerne er for små til sultne voksne mænd.

02 maj 2010 17:37

1 3 5
Hyggeligt lille sted. Ofte travlt, men alligevel venligt og hjælpsomt personale! Maden er lækker - ikke de største portioner, men heller ikke de højeste priser, så det er helt ok! Rigtig fint til en let frokost, med plads til deres lækre is bagefter. Tjek deres store udvalg af lækker hjemmelavet is! :-)

09 juni 2009 18:26

1 4 5
En lys og venlig lille cafe hvor man også kan få is. Sidst jeg var der, fik jeg en salat med laks, wasabi, salat og dressing. Det var super lækkkert og specielt brødet på siden var godt! Der er ikke så meget at vælge i mellem på menukortet, men det de har virker til at være veltilberedt og lækkert. Prisniveauet er fornuftigt, men ikke en gavebod. Mener salaten kostede 74,-. Kan klart anbefales.

05 april 2009 20:13

1 4 5
Der er en rigtig, rigtig dejlig og venlig stemning i SuppeStegOgIs. Men det bedste er selvfølgelig made, som er hjemmelavet og smager som den er kælet for i mange timer. Brødet- både det hvide og det sprøde rugbrød er så godt- og rigeligt at man let kan forspise sig i det- og slet ikke fortryde det.
Standarden er efter min smag langt over hvad man kan forvente til prisniveauet.

27 august 2008 23:18

1 3 5
Jeg har kun prøvet at drikke kaffe og spise is hos Suppestegogis... Isen var vildt lækker (har været der flere gange gennem sommeren), men kaffen havde de ikke helt styr på (brænd varm mælk smager altså ikke særlig godt)Det bliver forhåbentlig bedre, men indtil videre bliver det kun til 3 stjerner.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Suppestegogis

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×