Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Syd-øst For Paradis

Skovgade 34, 3740 Svaneke
4anmeldelser

Syd-øst For Paradis opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 4Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

22 januar 2009 14:46

1 5 5
Øst for paradis er hovedsagligt de intellektuelles biograf, men alle er velkommen.

Repertoiret er stærk præget af en forkærlighed for dybe og stemningsfyldte film. Film som for dig til at tænke og som giver mulighed for masser af diskussioner bagefter. Med andre ord, så er det ikke hårdt pumpede actionbrag med hjernedøde blondiner, value for the money-politik, eller andre kommercielle interesser der styrer biografens repertoire.

Det e også muligt at tage sin kop kaffe/te, vin eller øl med ind i selve biografsalene.

29 maj 2008 17:47

1 3 5
Øst for Paradis er en hyggelig biograf med bløde sæder, en fremragende billedkvalitet og flot lydkvalitet.

Derfor kan det fortsat godt betale sig at gå i biografen.

Jeg har blandt andet set George Orwells 1984 og en tyrkisk film.

26 maj 2008 09:16

1 5 5
Der er slet ingen tvivl om, at jeg bruger Øst for Paradis alt, alt, ALT for lidt!
Idéen med Øst for Paradis er en art-cinema, hvor cafeomgivelserne skal give et hyggeligt præg, med mulighed for at sidde med et glas vin og diskutere filmen. Det skaber en helt fantastisk stemning i forhold til Cinemaxx og Biocity hvor kreativiteten overlader meget til fantasien...

Biografen sender film fra hele verden (Og nej, USA er faktisk ikke hele verden!!!), så der er rig mulighed for at opleve smallere film fra lande som Rusland, Ukraine, Tyrkiet, Spanien, Frankrig osv.
Desuden har de også et lille udvalg af DVD'er, som altid er værd at undersøge nærmere - ofte er det film som tidligere har kørt i biografen, og de er ofte heller ikke til at få fat i andre steder - i hvert fald ikke i Århus.

I øvrigt bliver mange af de film som indgår i Filmportens program spillet i Øst for Paradis.. Tjek evt. www.filmporten.dk - Det svarer lidt til Filmklub Danmark - kvaliteten er bare lidt højere!!

Så skynd dig ned i Paradisgade og støt et af Århus' kulturmæssige skatte, som giver dig fantastiske alternativer til de byens øvrige biografer

17 april 2007 08:26

1 4 5
Leder du efter en biograf med sjæl så er du kommet til det rigtige sted! Sammenlignet med byens øvrige biografer er siddekomforten og billedkvaliteten ikke noget at råbe hurra for, men hvad gør det når stedet oser af ægte biostemning og viser de film som andre ikke har modet til at vise.

Øst for paradis viser mange af de film der ikke er ’plads til’ i de store biografer. Det betyder at man både kan støde på helt fantastiske og usædvanlige film, men også på film der er så underlige at du aldrig helt fanger ideen, plottet eller pointen.(men sig det ikke til nogle af de andre... lav en "kejserens nye klæder" og nik på de rigtige steder i den efterfølgende vurdering af filmen.)

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Syd-øst For Paradis

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×