Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

TåGEKAMMERET

Ny Munkegade 0, 8000 århus
5anmeldelser

TåGEKAMMERET opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 5Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

02 august 2007 14:17

1 1 5
Som kemiker vil jeg sige at TK holder nogle gode fester, men det er ikke den samme gode stmning som der er på kemisk, og som sagt er der tit for mange mennesker så man kommer til at stå i bare i en halv time for en øl.

24 maj 2007 22:03

1 5 5
Egentlig burde jeg give
TÅGEKAMMERET (TK) en dårlig anmeldelse for der er ikke meget plads til flere besøgende, men ånden i TK er, at der altid er plads til en til, og det vil jeg så holde mig til.

Som jævnlig besøgende på TK gennem flere år kan jeg stolt sige at TK har haft en stor betydning for mig - det er stedet hvor alle bliver accepterede og budt velkommen.

Der er dog en vigtig ting, som jeg må understrege. Et vellykket første besøg på TK afhænger af, at man er villig til at snakke med folk man ikke kender, men når man først har vist interesse, så er TKgængere meget åbne, underholdende og venlige omend lidt skøre.

En god åbningsreplik ville være:
"Jeg har hørt I har en masse regler - er der en der vil forklare mig dem?"

17 marts 2007 15:23

1 5 5
TÅGEKAMMERET er klart en af universitetets hovedattraktioner. Fest- og foredragsforening for naturvidenskab er kendt for deres mange events, så som den årlige "Bodycrashing" som er en konkurrence med discipliner som "Den blendede grillbar" og "den dræbende fløde," og "VKF" eller "Verdens Kedeligste Foredrag" som er en konkurrence mellem en matematiker, en fysiker og en datalog.
Ellers er TÅGEKAMMERET, altså selve lokalet også et besøg værd. Den er spækket med sort humor fra top til tå, og omend det er lidt indspist, lærer man hurtigt hvad det betyder, og de regler der gælder.

HUSK! øl må ikke åbnes med gensstande man bruger til at åbne ting med, og øl skal høres om torsdagen før de må drikkes....

17 december 2006 16:41

1 5 5
Jeg går ud fra at der menes TÅGEKAMMERET...

Det er et helt fantastisk sted, ca. 50 år gammelt og med en masse traditioner. Kom til et bestyrelsesmøde (afholdes hver torsdag) hvis du vil have det meste ud af stedet.

17 december 2006 16:41

1 3 5
Udemærket sted, men kønsfordelingen kunne godt være bedre!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om TåGEKAMMERET

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×