Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Thai Mekong

Vesterbrogade 36, 8000 Århus C
15anmeldelser

Thai Mekong opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 15Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

31 juli 2012 19:22

1 4 5
jeg kan simpelthen ikke huske hvornår jeg sidst har siddet og tænkt at jeg burde ringe og sige tak for mad, men idag tror jeg faktisk jeg gør det, jeg har benyttet mig af at kunne hente take away hos dem da jeg bor lige i nærheden, vi fik både and og indbagte rejer, rejesuppe og ris med sur/sød sauce, anden sidder lige i skabet, de indbagte rejer er gået rent ind som nummer 1 på min liste, og for slet ikke at tale om rejesuppen, den er virkelig god, og så har den en egenskab jeg aldrig har oplevet før, den skiftede smag i takt med at den blev koldere, kan ikke bedømme udskænkningen på nuværende tidspunkt, men det går ikke en hel uge inden jeg kan, for det skal klart prøves. maden var klar til tiden og fin info i telefonen, og ja som en tidligere anmelder har sagt, så er maden billig, dette afspejler sig dog ikke i smagen efter min mening.

14 maj 2012 06:25

1 1 5
Nye ejere? Maden er ikke så godt som før. Det er ikke Thai mad. Heller ikke vietnamesisk eller kinesisk mad. Det bare smage ulækker men billigt.
Kom aldrig igen.

14 maj 2012 06:21

1 1 5
Ny ejer? Maden er ikke så godt som før men billigere. Det er ikke Thai mad, heller ikke vietnamesisk elle kinesisk mad. Jeg anner ikke hvad for noget mad de tilbyder. Hvis du leder efter en rigtigt Thai mad, så her er ikke sted. Billigt men ikke godt mad. Vi kommer aldrig igen.

21 januar 2012 21:44

1 4 5
Har to gange her i januar været på¨restauranten, som har fået nye ejere. Venlig og imødekommende betjening - fantastisk åbningstilbud, hvor man har mulighed for at prøve 2 retter incl. øl/vand for 109 kr. Begge gange er vi blevet tilbudt rejechips som en lille snack i ventetiden. De forretter og hovedretter vi har prøvet har været fint anrettede og pæne portioner. Alle meget velsmagende. En rigtig fin ting er at kødet og sovsen blev anrettet i et lille fad for sig. Dejligt med friske blomster på bordene .Vi kommer helt sikkert igen.

05 august 2011 20:08

1 1 5
UBETINGET RINGESTE thai mad jeg nogensinde har fået!! Vi bestilte en "Stærk rød karry med kylling i kokosmælk og grøntsager" (nr 27) samt en "Stegte ris med tofu & grøntsage" (V 3). Den "stærke" karryret smagte hverken af karry, kokosmælk, chili eller noget som helt andet- der bliver serveret mere krydret mad på det plejehjem hvor min 91 årige mormor bor! Tofuen i vegetatretten smagte tydeligt af rejer: ikke fedt når man er vegetar og ikke kan lide seafood! Den ene stjerne er fuldstændigt ufortjent men desværre laveste karakter som kan gives. Vi kommer aldrig igen:-(

24 november 2009 14:15

1 4 5
Her er ikke så meget plads - men gæstfriheden er stor! Vi fik dejlig mad - 2 retter specielt lavet til os. Vi var 24 glade vegetarer og slap med kun 70,- for to hovedretter der supplerede hinanden smukt. Alle blev mætte og det smagte herligt. Kokken var lydhør for at vi gerne ville have smag og ikke brændes af ;)
Jeg har været her før (2 personer) og det er altid godt. Da jeg ønskede en iskaffe med vanilleis blev det straks fundet frem (40,-) og den var lækker.
Absolut et sted du kan tage en god ven/ kæreste med til en yderst rimelig oplevelse :) :) :) KH fra fiskevegetaren

01 august 2008 20:29

1 1 5
Jeg har lige fået mit livs dårligste thai-måltid. Vi valgte take-away; fik at vide: "det tager 20-25 min., så er maden klar" - vi fik maden efter 50 minutter! De rejer, vi havde bestilt, var så åbenbart dem, der havde stået på køkkenbordet i den halve time, vi stod inde i restaurant og ventede... og ventede... og ventede. Yum-yum :/ Maden bar tydeligt præg af, at intet var lavet i deres køkken; der er tale om et storindkøb fra Metro, der så er opvarmet. Det var fedtet og meget lidt thai-agtigt. Og nårh ja, så ku' man så heller ikke lige betale med Dankort i dag. Vi kommer aldrig igen.

13 maj 2008 22:58

1 5 5
jeg synes virkelig det er super godt mad! jeg har lige spist det i dag, og spiser det ofte, og jeg er altid tilfreds. Man skal prøve deres suppe nr. 2 og deres rød karry ret nr 17. mums!
jeg har givet dem 5 stjerner. 1 for pris. 2 for service. 3 for smagen af mad. 4 for kvalitet. 5 for hurtighed:)

22 august 2007 11:41

1 5 5
Thai Mekong er mit yndlings spisested i Århus når det skal være hurtigt, nemt og billigt.

Det er (næsten) altid til at få et bord i sidste øjeblik. Indretningen af restaurenten gør, at det er nemt at føre stille, private samtaler. Der er ingen støj-gener fra vejen, selvom det ligger meget tæt på ceres-krydset.

Maden er rigtig god og varierer fra det milde, let kryderede, til det stærke.

De aller stærkeste retter er ret krydrede, men absolut ikke uspiselige for danske ganer - om end der ryger et par cola'er mere ned, end ellers.

5 stjerner er givet ud fra en vurdering af stedets prisniveau og type. Man bør ikke forvente fine vine og udsøgte råvarer, til gengæld er maden rigelig og billig. Der er mulighed for at købe nogle ret gode thai øl (alm. alkoholprocent).

De har også take away og til den meget lille sult kan man faktisk godt nøjes med en forrets-suppe og noget brød fra køkkenet derhjemme.

29 juli 2007 14:40

1 3 5
Jeg synes, det er dejlig thainamnam de laver derinde, men jeg savner en lidt mere spicy tilgang til retterne...
Efter min mening, er de blevet lidt tilpasset efter at man i deres øjne er "falang" (thaiordet for udlænding) og derfor ikke tåler helt så spicy mad, som en vaskeægte thailænder.
De laver en rigtig god tom yam goong og det er faktisk en ret stor portion man får serveret.
Deres karrypasta retter er også ret gode, men nogle gange så kan grøntsagerne måske godt være lidt friskere og sprødere tilberedt...
Et stort minus er dog, at der må ryges i den ene side af restauranten, hvilket jeg synes er helt vildt træls, når man sidder forholdsvis tæt på rygerne, da det er en lille restaurant.
Priserne er helt vildt små og man får ret store portioner, så er det sidst på måneden og man er ugidelig i køkkenet, så smut forbi Thai Mekong eller ring og bestil take away.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Thai Mekong

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×