Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Tir Na Nóg

Frederiksgade 40, 8000 Århus
18anmeldelser

Tir Na Nóg opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 18Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

04 august 2011 06:59

1 3 5
En af de bedste irske pubs i Aarhus, med velskkænket Guinness, der dog daler i kvalitet, i takt med antallet af gæster. En Guinness bør skænkes med omhu, uanset hvor travlt der er.

Stemning og atmosfære er god, omgivelser endnu bedre. Men lidt for stor niveauforskel på bartenderne. Den ene kan være serviceminded og nærværende, mens en anden kan være upersonlig og måske endda direkte uhøflig.

Bestemt en godkendt pub, i hjertet af byen, og selvom den ikke når gamle Paddy's til sokkeholderne, er den bestemt et besøg værd.

22 oktober 2009 10:16

1 1 5
Mine oplevelser på Tir na nóg er mildest talt ikke gode. Engang jeg var der tidligt på aftenen spurgte jeg smilende og i et roligt tonefald om jeg kunne få en kop kaffe mere til en af bartenderne da han gik forbi, og han råbte og skreg at den skulle jeg hente oppe ved baren. Senere kom han med personlige fornærmelser, imens jeg lavede sjov med en af de andre bartendere, der godt forstod det kun var for sjov. Men kronen på værket må være da jeg engang kom derind og bestilte en irsk kaffe og bartenderen sagde til mig "vi serverer ikke for white pride" Jeg var mildest talt chokeret, fordi jeg bestemt ikke er nazist og er frastødt af alt hvad nazismen står for. Han endte dog med at servere for mig, men uden at jeg fik en undskyldning. Det var nærmest med en attitude af "nå pyt så serverer jeg for dig". Jeg har aldrig været et sted hvor jeg har oplevet at blive behandlet så respektløs som på Tir na nóg, og sætter helt sikkert ikke mine ben der igen.
Synes det var så groft at jeg faktisk på et tidspunkt overvejede at gå til århus stiftidende med sagen, da en af mine venner havde talt med en journalist derfra der var interesseret i historien. Men indtil videre er min beslutning ihvertfald aldrig at komme der mere. Om der skal ske mere må tiden vise. Den ene mangofrugt skyldes udelukkende at de engelsktalende bartender, i modsætning til de danske, alle virker venlige og utrolig høflige, kalder dig Sir osv. Det er desværre bare langt fra nok til at opveje alt det andet.

02 februar 2009 18:13

1 5 5
Kanon sted, rigtig hyggeligt og sjov bartendere.
Walkers chips... salt & vinegar er de bedste!! rigtig mange søde piger

11 januar 2009 20:22

1 1 5
Dårlige bartendere. Når jeg bestiller en drinks, er det lidt dårlig stil at vil sælge mig en øl. Hvis det var det jeg ville have, havde jeg jo nok bestilt det. Til gengæld har de den nemmeste qiz i byen. Det kræver ikke meget hjerne at vinde den. Prøv da i det mindste at udfordre lidt. Enhver 4. klasse kan vinde den quiz.

05 november 2008 11:46

1 4 5
Fantastisk scorested. Det er helt klart gamerne i Århus' foretrukne sted, og det er der en grund til.

Når man åbner et sæt på Tir Na Nog, bliver man sjældent skudt ned. Det er nemt at være kongruent, der er en god atmosfære, og den sociale spænding er meget lav. Man har plads til at være sig selv i interaktionen med pigerne.

Jeg har åbnet mindst 100 sæt på tir na nog og fået over 25 telefonnumre det sidste halve år.

Der er endnu bedre game andre steder, men det er et udemærket sted at starte aftnen med at komme i state.

01 november 2008 16:23

1 4 5
Super hyggeligt sted & imødekommende bartender, der er karoke night, pubquiz & en masse andre arrangementer (sport, musik & hvad de nu ellers lige kan finde på)- det er et sted for alle aldersgrupper, hvor alle kan hygge sig.

10 oktober 2008 09:57

1 4 5
Den bedste bar i byen! Deres pubquiz er et hit!

21 august 2008 21:58

1 5 5
Super hyggeligt sted, med god atmosfære og hyggelige mennesker!!

20 juli 2008 20:44

1 1 5
For mig har det aldrig været nogen succes at være på tir na nòg.

den første gang jeg var der spillede de så højt musik at man slet ikke kunne holde ud at være der, selvom man råbte højt til hinanden kunne man næsten ikke hører hvad der blev sagt, det var simpelthen for meget, næsten alle der var der forlod steder hurtigt, inklusiv mine venner og jeg.

en anden gang jeg var derinde var det lige pludselig ikke muligt at få en drinks, de bartendere der var der sagde at de ikke kunne lave drinks så jeg måtte nøjes med øl, jeg kan desværre ikke fordrage øl, så efter lang tid's diskuteren fik jeg lov til at købe en vodka med juice (os kun fordi det var så simpelt, men alligevel måtte jeg pege på vodka'en) men desværre nægtede han at komme mere end 1cl i, selvom jeg sagde jeg gerne ville betale ekstra for at få mere i, men det kunne ikke lade sig gøre.

meget uproffessionel betjening, derfor ville jeg ikke give dem mere end 1 mango desværre.

22 maj 2008 20:07

1 5 5
Èt ord: Fantastisk. Irsk når det er bedst, og hele atmosfæren er bare fantastisk. Alle er venlige og afslappede og så er det et kanon sted at se fodbold, især hvis man holder med de gode Irske og/eller skotiske hold, som Celtic...

Og deres udvalg af øl er bare dejligt.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Tir Na Nóg

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×