Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Tortilla Flats (LUKKET)

Mejlgade 20, 8000 Århus
13anmeldelser

Tortilla Flats (LUKKET) opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 13Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

14 marts 2010 18:34

1 1 5
Min kæreste og jeg har lige spist på restaurenten og fik serveret burito. Hvis jeg skal sige det ganske kort, vil jeg beskrive maden som det værste måltid jeg nogensinde har fået serveret. Til gengæld må man sige at betjeningen var særdeles ELENDIG! Så alt i alt en helt igennem skandaløs oplevelse og 450 kr smidt ud af vinduet. Det eneste jeg sidder og håber på lige nu er, at vi ikke bliver syge af det vi nåede at indtage af måltidet. Jeg begriber ikke at det overhovedet er lovligt at holde et sådan spisested kørende!!!

21 januar 2010 20:21

1 1 5
Restauranten er indrettet i en udefinerlig mexicansk stil, med lidt forhåndenværende fiestá krimskrams, som ingen kan have et forhold til. Det er den fornemmelse, man har på Tortilla Flats - alt og jeg mener alt er ikke lidt men alt for meget ligegyldigt, herunder en tingest med kød i, der ifølge menu kortet kaldes Buritto.

Beklager men det er squ en ommer amigo!

21 januar 2010 00:29

1 1 5
DE ENESTE GÆSTER I RESTAURENTEN!!! (Meget dårlig tegn)

Har aldrig smagt noget ligende!!
fik en burritto med kylling, der svømmede i noget sovs der lignede tapetlim.. alt i alt lignede min tallerken rent ud sagt opkast!!!
smagen i sig selv, var det rene færdig lavet mad jeg NOGENSINDE har smagt. det var ikke kylling der var i burrittoen, det var savsmuld!!
bønnerne var mikro små, og smagte af lort. det klammeste dåse mad de har hældt på en tallerken!!!

Den restaurent burde lukke ned med det samme!!

Kan ABSOLUT ikke anbefale dette sted, spild af penge, spild at tid og synd for dit helbred!!!

16 januar 2010 13:20

1 1 5
Ok indrettet restaurant. Men maden er ret kedelig. Uden smag - som om den er varmet i microovn.
Tjenere er flinke men uengagerede.

02 april 2009 15:00

1 1 5
Vi endte på Tortilla Flats i panisk sult og uvidenhed om niveauet! Og blev da også både mætte og så sure over kvaliteten at vi nu bruger krudt på at skrive her.

Vores enchilada blev serveret i noget der vist var brun sovs, og bortset fra noget ok kød, var resten Netto mad. Til 99,-. Jävla joke.

1 mango for at ligge tæt på RisRas.

09 marts 2009 09:52

1 1 5
Tja! Er kommet på restauranten lige siden den blev startet af Per. Jeg har socialforbi - men det skal ikke hindre mig i at komme ud og spise engang imellem og faldte med det samme for tortilla - bord nr. 13 og Per. Her var et sted hvor jeg kunne nyde min mad og havde det godt. Det er næsten 10 år siden - og er kommet der i alle årerne. Efter i lørdags kommer jeg der ikke mere. Fik ikke det ønskede bord - en ligegyldig betjening - og maden kom 2 min. efter bestilling.... hurra for microovnen - jeg har aldrig fået så dårlig mad der før...
For første gang i mit har jeg foladt mit bord uden at give drikkepenge - det gør man jo heller ikke på McDonals - vel!

20 november 2008 22:49

1 2 5
Jeg har netop spist på Tortilla Flats sammen med en flok veninder i anledningen af min fødselsdag. Og jeg er da helt og aldeles skuffet over den elendige og uopmærksomme betjening stedet tilbød. Jeg måtte selv sørge for at arrangerer borde til gæsterne på trods af, at jeg havde bestilt bordet en uge i forvejen. Jeg bad pænt om et lille flag, som dukkede op efter lidt ventetid, men uden et tillykke eller et smil.
Lidt overskud og opmærksomhed kunne man vel godt forvente, når resten af restauranten praktisk talt er tom. Dertil kommer at flere af mine veninder sad længe uden drikkevarer og uden at blive spurgt, om de ønskede mere. Ingen af tjenerne var interesserede i, om vi kunne lide maden, og ingen tilbød at fjerne alt det gavepapir, som fyldte bordet.
Kom nu ind i kampen - På Jensens Bøfhus havde jeg i det mindste fået en ballon om armen ;)

Elendig betjening og ligegyldig stemning er hvad Tortilla Flats kan tilbyde!

06 oktober 2008 15:16

1 1 5
Hold op hvor var jeg skuffet!
Jeg arbejder selv i branchen som tjener, og mener selv jeg er rimelig fornuftig og tålmodig når jeg spiser ude.
For det første måtte den ene af vores gæster vente 20min ekstra på vores hovedret - hvilket jo er en svipser der kan ske. Der var bestemt ikke travlt i restauranten da vi var der og alligevel blev vi nærmest konstant glemt og måtte selv gå op og sige at vi var færdige med at spise, de måtte godt tage vores tallerkner og vi ville gerne bestille kaffe.

Så kom verdens største chok, vi ville gerne have en stor kande med 5 kopper, hvilket resulterede i en pris på 125kr! For en kande kaffe!! Jeg var helt paf og troede bestemt det var en fejl! Hold op hvor følte jeg at røven blev taget på mig, da kaffen fyldte mere på min regning end min hovedret! Rigtig dårlig slutning på aftenen...

Alt i alt ikke et sted hvor jeg vil sætte mine ben igen. desværre!

19 april 2008 19:52

1 1 5
Hjemme hos os er det tradition at vi skal ud at spise mexicansk når vi skal beslutte hvor sommerferien skal gå hen. Det skete så her igår. Og for gamle minders skyld blev Tortilla Flats så restauranten.
Fra gammel tid har jeg forelsket mig lidt i deres legerede katussuppe, så den blev bestil sammen med nogle fyldte chilier og nachos. Men ak. Enten er min hukommelse gået i demensmode eller også er kvaliteten gået mærkbart ned. Suppen smagte mest af alt af squash og nachosene var bløde og gummiagtige (havde tydeligvis stået med fyldet på i køkkenet, så de bare skulle smide i ovnen når bestillingen kom). Det dur bare ikke. Og hvor svært kan det lige være??? Måske skulle man stoppe med at springe over hvor gærdet er ubetingest lavest.
Hovedretterne var så en omgang chimichangas til mig. Og n tortilla til kæresten. Her var smagen ok, om end lidt kedelig. Og der måtte gerne have været et noget større skud frisk koriander til at spice tingene op.
Alt i alt var maden ikke noget at skrive hjem om. Og langt fra noget at gå en tur i byen efter. Altså: Skuffende. Så nostalgiske minder til trods ryger der kun 1 stjerne herfra. Sorry.

25 september 2007 12:13

1 3 5
tortilla flats leverer uden tvivl den bedste mexicanske mad jeg længe har smagt. det er bare lidt øv med salatbar a la jensens bøfhus syntes jeg.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Tortilla Flats (LUKKET)

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×