Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Train

Toldbodgade 6, 8000 Århus C
14anmeldelser

Train opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 14Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

16 april 2011 05:53

1 1 5
Har lige fornyligt været derinde. Blev smidt ud af stedet under falske beskyldninger, hvilket jeg synes var noget BS da det de beskyldte mig for var løgn og da jeg spurgte dem om de havde beviser for min "forbrydelse" svarede de ja, men ville dog ikke vise mig optagelserne som de eftersigende skulle have optaget af mig. Slet ikke et sted jeg kan anbefale til andre mennesker, overhovedet. Plejer normalt at være glad for Train, men denne oplevelse har gjort at både jeg og mine venner ikke vil komme her længere. Håber heller ikke i vil støtte op om et sted der beskylder folk for noget uden grund.
- The Marf

29 december 2010 22:06

1 1 5
http://www.registrerdiskrimination.kk.dk/Forms/Register.asp
Diskrimination er et stort problem på train!
Man kan ikke komme ind - hvis man er ikke oprindlige danske!!!

09 januar 2009 02:22

1 3 5
oki sted især DJz og vagter, nogen gange for mange mennesker, og dårligt lyd selv om det siger det har bedst lyd, osv

19 september 2008 17:39

1 2 5
Train er et fint sted, søde bartendere, de har mange fede navne til at optræde. Men stedet er enten eller, det svinger meget om det er en fed aften eller om den er skuffende. Det afhænger meget af hvor mange der er.

09 juli 2008 11:57

1 5 5
Absolut det hyggeligste spillested i århus... Som natklub kan det også varmt anbefales, dog kan der til tidere være lidt for mange mennesker.

04 maj 2008 02:11

1 1 5
Hm. Jeg kan se, at de andre anmeldelser af Train som musiksted er af ældre dato.

Jeg har fornylig været til 3 koncerter. Nu er jeg ikke lydmand, men til den ene var lyden ihvertfald ikke særlig god, uanset hvor i lokalet vi befandt os.

Som dansested er det rent ud sagt elendigt! Uanset hvilket fodtøj jeg har på - høje sko eller sneakers beregnet til at danse i, så har jeg vildt ondt i fødderne, knæ og hofter, når jeg går hjem. Og det er altså ikke formen, det er galt med!

Få da et trægulv - for den da!

16 maj 2007 12:52

1 3 5
jeg var til koncert med Rugsted og Kreutzfeld på Train. Det var lækkert at det var et lidt ældre puplikum for en gang skyld og ikke et "kødmarked".
Stedet er godt til små intime koncerter. Det kunne bare være rart hvis man IKKE måtte ryge på "dansegulvet".

23 april 2007 13:45

1 2 5
Jeg har kun været til koncerter der, og jeg må sige jeg synes det er et dårligt koncertsted! Måske har jeg været uheldig, for der har været OVERproppet de gange, jeg har været til koncert på Train. Og så er det altså ikke sjovt! Store søjler midt i lokalet blokerer for udsynet, en mixerpult i midten og nul plads foroven og i siderne. Jeg har måtte kravle op ad gelænderne ude i siden (til stor irritation for andre sikkert) for at få et glimt af dem på scenen. Ellers har jeg stået allerbagerst, hvor man ikke bliver slået til plukfisk af B1 og B2.

Lyden er heller ikke helt ok. Men nu er jeg heller ikke lydmand.

Og så sidder man fast i gulvtæppet ovenpå, der virker som ét stort fluepapir. Ret gustent.

20 april 2007 21:33

1 4 5
Stjerne bliver givet udelukket ud fra de koncerter jeg har været til der inde.. de har godt navne og syntes altid at der har været god stemning til koncerterne! .. har kun været i byen der inde en gang (er ik gammel nok:P) og det var også super hyggeligt..men er ikke et sted jeg har det store behov for at komme igen.. kun for live oplevelserne!!

19 marts 2007 08:40

1 2 5
Jeg har været til mange gode koncerter på Train, men alt for ofte ødelægges koncerterne af den helt igennem elendige lyd, der er på Train. Jeg ved ikke om det er lokalets udformning eller for dårlige lydmænd, men f.eks. til en Allan Olsen koncert kunne man ikke høre, hvad han sagde mellem numrerne, og det er en vigtig del af hans koncerter. Jeg er enig i at der kan være en meget intens og intim atmosfære, men det ødelægges af den dårlige lyd.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Train

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×