Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Troubadouren

Samsøgade 84, 8000 Århus C
4anmeldelser

Troubadouren opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 4Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

02 marts 2010 16:14

1 5 5
Virkelig en perle hvad angår autentisk bodega-stemning. Her er ingen falsk leflen for at lokke købeglade teenagere ind- men herimod ærlig, fantastisk service til alle. Om dagen er Troubadouren er velegnet sted til en pause fra bylivet, og stamgæsterne er altid klar på en god snak. Om aftenen er her specielt i weekenden travlt, men ikke mere travlt end at den smukke bartender klarer at holde øl-ventetiden i bund og humøret hos kunderne i top!

14 november 2008 13:32

1 4 5
Troubadouren er vel det næmeste jeg kommer på et stamværtshus udenfor universitetsparken.
Stemningen kan til tider være noget rå, da det hænder at stamklientellet får en tår over tørsten.
Hvis du kan leve med - eller undgå- de små "ska du skub?" bemærkninger så er det et fint sted til en omgang snyd, meyer etc. Billige øl. Største minus: Undgår rygeloven ved at have lukket dartrummet ned!

30 marts 2008 13:44

1 3 5
På en ellers udelukkende beboelsespræget gade, på halvvejen til foden af Øgadernes stejle bakker, ligger Troubadouren. Som beværtningens navn antyder, et digterisk værksted, hvor Troubadourer kommer ind, sætter sig ved de solide træborde i den magelige belysning, tænder op i tobakken (RYGNING ER TILLADT), og indleder en samtale med den nærmeste. Her er ingen fordomme, ingen kommercielle overvejelser om et særligt ønsket publikum. Her mødes menneskets næste med menneskets næste på tværs af alder, køn og social herkomst. På samsøgade bor man klods op og ned af skolebørn, alkoholikere, brandmænd, semi-københavnsk-århusianere og halv-århusianske københavnere, smukke piger og flotte karle. Og så er det langt væk fra åens kapitalistiske prisnievauer.

17 oktober 2007 08:56

1 5 5
Troubaduren er et stille og rolig værtshus, men en god blanding af stamgæster og unge knap så faste gæster. Altid hyggelig betjening og Top til 15 kr.
Kan absolut anbefales.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Troubadouren

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×