Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Universitetsbaren

Nordre Ringgade 3, 8000 Århus
11anmeldelser

Universitetsbaren opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 11Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

09 december 2008 19:27

1 4 5
Hyggelig, stort og spændende øludvalg, vidende bartendere og så på campus!

Eneste minus er, at man burde kunne sælge øllene billigere når nu det (går jeg ud fra) er henvendt til studerende. Jeg elsker specialøl, men priserne er desværre afskrækkende. Det slår dog til enhver tid de sædvanlige øl til 40/50 kr i midtbyen.

02 juli 2007 17:24

1 3 5
jeg kan ikke andet =

Perfekt sted for unge studerende at slappe af mellem forelæsningerne med en kop kaffe, eller med en øl når dagen er slut. Skal man invitere ham/hende den søde ud, er Unibaren et godt sted at starte inden man eventuelt går videre. Og så ligger den endda lige på Campus - genialt. Bliver man sulten kan man få sig en skål "dagens suppe", hvilket som regel er et ganske udemærket måltid.
Musikken er også i top - og kan man ikke lide hvad man hører er de altid venlige bartendere flinke til at spille pr. request.

20 marts 2007 09:46

1 5 5
Angiveligt byens største udvalg af øl og Unibaren har endda fået udmærkelse af Danske Ølentusiaster. Så er man til øl, hvad enten det er en almindelig Ceres Top, eller en britisk ale med navne som man hvert fald ikke kan udtale efter at have drukket bare én, så er det her det sker.
Priserne er gode, og der er altid en hyggelig stemning i baren. Perfekt sted for unge studerende at slappe af mellem forelæsningerne med en kop kaffe, eller med en øl når dagen er slut. Skal man invitere ham/hende den søde ud, er Unibaren et godt sted at starte inden man eventuelt går videre. Og så ligger den endda lige på Campus - genialt. Bliver man sulten kan man få sig en skål "dagens suppe", hvilket som regel er et ganske udemærket måltid.
Musikken er også i top - og kan man ikke lide hvad man hører er de altid venlige bartendere flinke til at spille pr. request.

23 februar 2007 17:33

1 4 5
For det første er det jo rigtig rart med en god bar placeret i den nordlige enda af byen, når det nu er der, man bor. Desuden er det godt at kunne forbinde universitetet med andet end forelæsninger og tekster.

Når det er sagt, skal uni-baren også roses for det fornemme øl-udvalg og ikke mindst den billige kaffe.

På hverdage er her ofte behagelig afdæmper; få mennesker samlet om et backgammon-spil og en enkelt hængende i baren. Fredag og lørdag aften kan til gengæld godt udvikle sig til en sand fest, når de forholdsvis små lokaler fyldes ud. På weekendafterne sidder folk faktisk ofte ude på gangen ved indgangen til baren. Har man tendenser til klaustrofobi, kan det måske virke lidt voldsomt med den trængsel.

Men ellers har jeg kun godt at sige om uni-baren. Vi er dog nogen, der savner Alladin-spillet på den forældede 386'er og selvfølgelig den gamle bartender – Peter hed han vist, som altid var iført blå kansas-jakke.

20 februar 2007 15:36

1 4 5
Øl er in. I hvert fald hvis man skal tro Universitetsbaren, der har omkring 150 forskellige af slagsen. Alt fra en Grøn Tuborg til en Great Divide Oak Aged Yeti Imperial Stout (fedt navn!). De to øl koster hhv. 17,- og 129,- hvilket ca. er yderpunkterne i priser for flaskeøl. Desuden sælges der cider, whiskey, cognac, calvados, rom og tequila. Af spil er der både terninger, kort, backgammon, trivial og settlers. Der har åbent alle dage på nær søndag. Alt i alt er det et hyggeligt sted, og bartenderne er flinke.

17 december 2006 16:41

1 3 5
Nap en Monster Ale!

17 december 2006 16:41

1 4 5
4 stjerner fordi de har så mange special øl. De kunne skaffe den sidste hvis de havde flere fadøl.

17 december 2006 16:41

1 5 5

17 december 2006 16:41

1 5 5
Et stamsted. Kæmpe øl og whiskyudvalg til gode priser, og derudover både bordfodbold og Trivial Pursuit. Nyindrettede toiletter (det trængte der også til!)

17 december 2006 16:41

1 4 5
Er blevet et meget federe sted de sidste par år.

Stort udvalg i øl, til meget fornuftige priser.

Har også hørt at de skulle have noget godt mad.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Universitetsbaren

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×