Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Valhalla

Åboulevarden 35, 8000 Århus C
22anmeldelser

Valhalla opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 22Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

28 december 2013 15:09

1 1 5
Vi var på Valhalla til frokost, og blev slemt skuffede. Både udvalget og kvaliteten mindede mest af alt om en gennemsnitlig dansk militærkantine i 90'erne. De "lune" retter (pasta med sporadiske spor efter kødsovs og en sammenkogt ret med svinekød?) udmærkede sig især ved at være fuldstændig renset for smag. Det eneste positive ved besøget var den venlige betjening af de smilende piger.
Absolut ikke pengene værd!

09 september 2013 04:39

1 1 5
En flok drenge på Valhalla, fra kl 21-22.30

Det var nok mit værste restaurant besøg nogen sinde, personalet var ubehøvlet og vi følte os mere som børn i en skole klasse end på en restaurant. Vi blev endvidere smidt ud efter 1.5 time, fordi en af mine venner kom til at slå en bøvs, en fejl, men så var det da heller ikke være det er jo ikke fordi det er en fin restaurant. Det er selvføgelig i orden de smider os ud, men så vil vi da kun betale 3/4 af prisen, fordi det er jo det vi har fået. Men her viser Valhalla sig igen fra den dårlige side og truer os med at ringe til politiet, og ejeren kommer endag også og truer med vold! helt UHØRT!

03 februar 2012 17:21

1 2 5
Godt nok har de meget at byde på, men hvad nytter det når maden ikke smager særlig godt? Det virker som om maden har ventet for længe... det er en ommer.

Man kan vel ikke forvente andet til den pris, som så er det eneste plus

14 januar 2012 11:55

1 5 5
Alt hvad vi smagte var lækkert, frisk og velsmagende torsdag d.12.01. Det eneste linsesuppe var for kedelig i smagen.
Betjening var fint. Spurgte til noget ret, kokken kom frem og forklarede det hele.
Vi er super tilfredse.

14 januar 2012 11:47

1 5 5
Alt hvad vi smagte var lækkert, frisk og velsmagende torsdag d.12.01. Det eneste linsesuppe var for kedelig i smagen.
Betjening var fint. Spurgte til noget ret, kokken kom frem og forklarede det hele.
Vi er super tilfredse.

09 november 2011 21:33

1 1 5
ikke særlig inspirerende udvalg! kødet var kedeligt og mange af fiskeretterne lugtede slet ikke friske! det var virkelig ikke nogen fornøjelse, holder mig fra det i fremtiden!

07 oktober 2011 13:15

1 2 5
Jeg besøgte Valhalla med min kæreste en lørdag aften. Vi kom omkring kl 19 og blev mødt af en tjener der viste os til bord og fortalte om konceptet. Som da i og for sig er fint nok. Men det bliver bare hurtigt sådan lidt konfirmationsagtigt. Med tag selv og sådan. Desuden var maden altså ikke noget særligt. Der var 2 slags kartofler, 2 slags kød, lidt suppe og 2 slags sovs. Ikke nogen større oplevelse, var heller ikke mere end lunt. Derudover var der en del salater og noget andet tilbehørs tamtam (deriblandt nogle wraps med coleslaw, ikke særligt nice) og skaldyr. Rejerne var helt uden smag og muslingerne for gummiagtige. Alt i alt for meget kold mad som bare ikke rigtig var spændende.
Selvfølgelig et plus med drikkevarer ad libitum, og det kunne måske være en rimelig start hvis man var en flok og skulle i byen bagefter.
Hyggen går altså også lidt af det når man sider der og skal spise på tid. Men ja, det er konceptet. Der var heller ikke så mange mennesker i restauranten, det tager også lidt af hyggen.
Ikke et sted jeg vil komme tilbage til, da jeg følte jeg kunne have gjort det bedre selv. Ikke nogen større oplevelse, bare en lidt kedelig omgang.

22 maj 2011 07:56

1 2 5
jeg kommer gerne på Valhalla, da jeg synes at deres buffet er god til prisen. Jeg kommer formalt i hverdagen eller lørdag men denne gang skulle vi prøve den om søndagen..Det var en skuffelse, alle de varme retter var taget ud og nu var der kun lunken juice og kaffe/the med i prisen og ikke alle drikkevarer adlibitum, som der plejer.. fremover til jeg kun besøge Valhalla i hverdagen og om lørdagen, hvor bufften er bedre og der er flere drikkevarer at vælge fra..

18 april 2011 09:57

1 4 5
Fik brunch derinde.. Virkelig mange mennesker, men god stemning og god mad..

Kan klart anbefales.

27 marts 2011 16:04

1 1 5
Var til brunch på valhalla da de andre steder ved åen var propfyldte. Ikke noget sted, jeg vil andbefale nogen. Maden var rimelig gennemsnitlig, visse ting var dog nærmest helt uspiselige og generelt lugtede det langt væk at masseproduktion.Dog i orden til prisen og dejligt at drikkevare er inkluderet.
Betjeningen var det mest uopmærksomme og ligeglade jeg længe har oplevet på en restaurant. Hun sad sådanset og gemte sig bag kassen hele tiden, modtog os hverken pænt eller sagde farvel og spurte om det havde smagt godt. Synes det er okay at sidde og læse hvis der ikke er meget at lave men ABSOLUT ikke når der er beskidt på ens bord. Desuden vil man da også godt lige modtages på en rar måde når man sådan kommer ud. Ikke et sted jeg vil besøge igen

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Valhalla

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×