Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Waxies

Frederiksgade 16, 8000 Århus C
9anmeldelser

Waxies opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 9Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

01 oktober 2010 08:26

1 5 5
Suuuper fedt sted at gå i byen. Kanon stemning virkelige dygtige bartendere der giver en hurtig og proffesionel betjening. nogle snakker dog engelsk så det kan godt være lidt svært at forstå nårf musikken også er høj. Live musik og ingen entre. vildt god stemning og atmosfære. 5 mangoes fra mig.

25 april 2010 11:12

1 1 5
Jeg var forbi for at mødes med en vendinde og hendes barndoms veninde Klokken var ca 01.00 om natten. Vi havde bestilt to store fadøl i baren og en cider og var alle fuldstændig ædru. Egentlig har jeg altid været begejstret for Waixes inden jeg flyttede til Århus, men der er kommet nye ejere og hjemmesiden er imellemtiden blevet slettet så man ikke kan følge med i om der sker noget specielt hvad musik og arrangementer angår. Derudover er danse gulvet lige ved indgangen, så man står og vælter rundt i hinanden som sild i en tønde. Toiletterne ligner "crap" og bestillings tiden for en øl eller drink er enorm lang.

Anyway,.....vi havde stadig en pæn slat øl i vores krus, som kostede 49 kr pr. styk. (Nej ikke 50 kr, men 49. Så man skulle stå og vente på at få en latterlig krone tilbage fordi man ikke lige kunne høre hvad en øl kostede pga overdreven høj musik) Men vi stod og hygge snakkede, da vi lige ville gribe den sidste del af vores øl og bestille en ny, da vi til vores opdagelse så at de var blevet fjernet lige foran næsen på os i baren. Jeg forklarede det til den mandlige barntender (en ung fyr med skægstubbe) og han sagde til os bartenderne ikke havde fjernet vores øl. Tumben sagde direkte at det var gæsterne, for de fjernede ikke øl fra baren. Idiot, at bebrejde uskyldige gæster for at have "stålet", vi stod så man ikke kunne fjerne vores øl fra gæstesiden.

Jeg blev lidt tvær og bestilte en enkelt øl og forklarede at jeg ikke ville betale fuld pris for øllen, for det var den eneste måde jeg havde mulighed for at få de penge eller den del af vores øl retur, som partenderen havde fjernet. Han var urokkelig og bebrejdede sine gæster for tyveri. Det endte med at jeg ikke ville betale for øllen og så truede bartenderen med at kalde på udsmiderne hvis jeg ikke betalte,.....total bundefangeri!! Så vi havde muligheden for at blive smidt ud eller betale. Vi valgte at gå,......seriøs stor fejl af bartenderen og Waxies vil i den kommende tid komme til at betale dyrt for sådan en behandling af sine kunder,....via dig, mine venner, bekendte, kollegaer m. fl.

Vi var seriøs skuffede over sådan en behandling,......bartenderen havde 0 tolerance og ingen situations fornemmelse og fejlbedømte fuldstændigt situationen (Han har nok haft for mange dårlige oplevelser med fulde kunder, men det skal vel ikke gå ud over de få ædru gæster).

Så alt i alt, virkelig et dårligt sted, jeg vil af principielle årsager aldrig sætte en fod på det sted igen og jeg kan ikke anbefale stedet til nogen.

Faktisk synes jeg man skal starte en trend på stedet. Altid bestille en omgang inden man smutter fra stedet, uden at betale. Blot for at straffe Waxies (bartenderen) for at peje på sine gæster som tyveknægte.

Lorte bartender af en nar og lorte sted!!

22 maj 2008 20:06

1 3 5
Waxies er et sjovt sted, da det bestemt er forskelligt alt efter hvilken dag og tiden på dagen du kommer.

Jeg er stor tilhænger af deres onsdags quiz aften, hvor der er rigtig god hygge og sjov. Samtidig er der billige øl den aften, så man som ægte studerende har råd til at få et par stykker.

I weekenden har jeg delte meninger omkring det, da der er en tendens til, at være for overfyldt og så har jeg en personlig ting imod steder med dørmænd, men onsdag og torsdag er Waxies en klasse for sig selv... Skal opleves, stemningen både fra bartenderne, quizmasteren og quiz-kunderne.

12 august 2007 21:50

1 4 5
Waxies er altid et godt sted at starte, hvis man altså har penge på lommen!!! det er enormt dyrt, men stemningen er helt i top, så jeg vil gerne snige den op på 4 stjerner... men så også kun fordi musikken er god at feste til :)

08 maj 2007 22:12

1 5 5
Super sted. Absolut byens bedste sted, med live musik fredag og lørdag. Kan man ikk lide at komme på Waxies burde man skamme sig, og eneste reelle undskyldning er at der tit er fyldt med mennesker... -men det siger vel alt om at det er et super sted :o)

06 februar 2007 19:08

1 3 5
På Waxies kan man synge med på alle sangene, selvom man ikke altid har lyst til at indrømme det. Men det kan jo smutte, at der ryger et 'who the fuck is Alice' ud af munden på en, uden at man havde planlagt det. Så hvis du kan klare en sprække eller to i din coolness, så er Waxies et udemærket sjovt sted at gå i byen. Nogle gange er der lidt for mange mænd i jakkesæt. Som man kan komme til at råbe 'who the fuck is Alice' med.

19 december 2006 13:03

1 4 5
Godt "gå i byen" sted. Husk at tjekke den hemmelige lounge oppe øverst, som der er absolut ingen, der kender.

17 december 2006 16:41

1 3 5
Waxies er vel en irsk pub. Rigtig mange mennesker i weekenden. Udemærket sted.

Happy Hour: Tir-Lør 20.00-22.00

Pool, sport på TV og brodfodbold.

quiznight hver onsdag - ganske underholdende.

17 december 2006 16:41

1 3 5
Har været forbi et par gange... Virker ok, men gjorde ikke det store indtryk.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Waxies

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×