Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

White Elephant

Klostergade 1, 8000 Århus
23anmeldelser

White Elephant opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 23Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

24 februar 2012 15:34

1 3 5
En af de mest smagfulde thai/kinesisk mad jeg har fået på restaurant i århus
Ankomst:
Vi var 3 mennekser på White Elephant en sen torsdag aften. Vi ankom kl 20 til restauranten og fik med det samme henført den reserverede plads. Indretningen er enkelt tenderende til kedelig. Bestik og servise var meget slidt og udviste stor slidtage. Stemningen blandt bordene var dog god og der var massere af sideplads.

MADEN:
Når vi kigger på menu kortet syntes vi der manglede variation blandt evt øl og "saft" hvis man ikke er den store sodavandsdrikker. Vi endte med alle at bestille 5 retters luxus menu til 235 pr stk. Maden var dejlig, veltilberedt mens grøntasagerne var herlig sprøde og smagte godt med et enkelt forbehold. For en gang skyld ikke forproduceret fødevarer eller smagsløse dansk/kenesisk mad. Eneste forbehold var at carry suppen mindede utrolig meget om hovedretten med kongerejer. Faktisk så meget at jeg vil skyde på den eneste forskel var vand og koriander. Desuden så valgte de at servere begge hovedretter samtidig. Dette virker meget forkert. Men vi anter det er fordi maden var så langsom med at komme at det blev meget sent før vi blev færdig. Desserten var dog meget kedelig og når man kigger på menu kortet viser der sig en stor del anti-inspiration. Is, fløde og frugt. Isen var selvfølgelig købt af dårlig kvalitet og fløden sandsynligvis fra flaske. Frygteligt

SERVICEN
Forfærdelig. Efter at vi fik anvist plads gik der 40 min før første ret kom. Det er måske lidt lang tid når vi tanker på at det første er en suppe og vi var 4 borde i restauranten. Det var umuligt at få kontakt med tjenerne som virkede helt ligeglad med kundeservice, afrydning af tallerkner, og aflevering af mad. På et tidspunkt overvejde jeg faktisk at pifte for at få opmærksomhed eller sågar at gå helt ud i køkkenet for at få kontakt. Når en tallerken/fad i 10 min har stået tom på ens plads uden at tjenerne har gidet at hente den de sjældne gange de bevægede sig rundt i restauranten, så kan man godt blive lidt sur. Da tiden slæbte sig afsted og klokken var ved at være mange valgte køkkenet åbentbart at servere begge hovedretter samtidig for at de kunne lukke rettidigt.

FACIET:
White Elephant lave god mad. Og ud af de antal thai/kineiske restauranter jeg har prøvet i århus indtil videre er det min Fortrukne. Maden er god og veltilberedt men servicen er dårlig desværre.
Så 3 manger fra en blandet oplevelse med tendens til det positive

15 december 2011 02:30

1 5 5
Jeg er ugenligt på White Elephant, enten spiser jeg derinde ellers henter jeg take-away.
Det er fantastisk mad de laver - et stort udvalg og til en fornuftig pris.
Betjeningen er altid smilende og imødekommende - skøn atmosfære... præcis som i Thailand, så det er altid en god oplevelse.

Det er helt klart et sted jeg vil anbefale!

27 september 2011 17:11

1 4 5
Jeg har spist på white elephant 3 gange. Alle gange har været en fin oplevelse. Der kom straks menukort, vand og puffy chips på bordet.

Har bestilt 4 retters menu alle gange, med to forretter istedet for 1 forret og 1 dessert. Der har hver gang været masser af mad, og det har været godt. Ikke for stærkt, men alligevel spicy som det skal være. Især en af hovedretterne med oksekød er virkelig god! Spiser bare alt for meget af den.

En gang har der været lidt rod i hvornår retterne skulle serveres og vi fik nærmest alt på bordet samtidig, ikke optimalt, men ja, det var der jo så ikke så meget at gøre ved. Smagen var stadig god!

De er heller ikke kede af at sende rester med en hjem hvis man spørger, og en gang fik jeg en hel masse ekstra ris med. Bonus for studerende som mig, så er der mad til 2 dage :)

25 februar 2011 23:32

1 3 5
Rigtig god mad, men meget travle tjenere, der derfor ikke altid lige har tid til én. Prisen er god i forhold til, hvad man får for pengene. Husk at reservere bord.

16 februar 2010 03:05

1 5 5
- jeg har spist på White Elephant en` gang, tilgengæld har jeg hentet
mad(take away) igennem flere år og ALTID den samme standart mht maden. Hygiejnen i køkkenet er højt, når jeg venter på min mad kan jeg se ind i køkkenet...

Jeg har da oplevet forvirring mht personalet, og det da også lykkedes mig at få den forkerte ret med hjem... - MEN, jeg kommer tilbage igen og igen for det vigtigste,,, MADEN, den er tip top, der findes kun restaurant i Danmark med samme standart thaimad... i Lille Istedgade i Kbh.

- og vil man spise thai i århus, så White Elefant ikke til at komme udenom...

-pris og kvalitet må give 5mangoer, om det så hyggeligt at spise i restauranten må jeg vente med at anmelde...

15 februar 2010 15:47

1 4 5
White Elefant er et sted som har overrasket mig. Først var tjeneren utrolig venlig, derefter var maden lækker! Jeg elsker thai-mad og her er der gevinst.

Vi var 2 ude på en romatisk middag, og jeg må indrømme at jeg sjældent har oplevet en så romantisk stemning. Vi sad i et lille rum lidt tilbage for restauranten hvor der kun var plads til 2 to-mands borde.

Vi havde bedt om at få maden peppet lidt op med chilli, og det lykkedes køkkenet at ramme helt perfekt smag: stærk, men smagsfuld, hvor mange har en tildens til at drukne smagen i chilli.

Betjeningen var i top indtil restauranten blev fyldt og selv om der var 2 tjenere tilstede var det svært at få opmærksomheden. Men selv dette kunne ikke ødelægge den gode stemning i restauranten.

Vi fik: 2 supper, 3 hovedretter og ris/nudler + vin = 550 kr.
Suppen har varm og frisk. Hovedretter var krydret godt med blandede grønsager som passede til retten. Eneste minus var at nudlerne kom lidt senere end risene, så jeg var nødt til at spise første ret med ris.

Ja, jeg vil albsolut spise der igen, og jeg vil anbefale til alle som kan lide asiatisk mad.

Husk at bestille bord. Allerede kl 18 måtte tjeneren afvise folk som ikke havde bestilt bord

15 december 2009 22:07

1 4 5
En fredag aften efter shopping, var min søster og jeg på White Elephant. Vi havde bestilt bord til kl 20.00 - det havde vi ikke behøvet på daværende tidspunkt, men havde nok været godt hvis vi ville have haft det tidligere. Udover os var der et stort selskab, som var placeret i midten af restauranten, og 3 mænd i modsatte side - vi havde selv et lille tomandsbord lige foran disken. Spøjst sted, for det er ikke sådan lige til at få øjenkontakt med en tjener der, men med restaurantens prisleje har jeg ikke noget problem i at skulle rejse mig, for at finde en der kan hente noget mere vand. Selve restauranten er ret oplyst, men ok hyggelig - ikke noget særligt, udover de mange mosaikker, som man kan få lidt ventetid (hvad vi nærmest ikke havde) til at gå med.
Vi fik en 4 retters menu til 169 kr. hver. Vi valgte at få to forretter i stedet for 1 forret og 1 dessert. Første forret var en lækker suppe baseret på kokosmælk med kæmperejer, koriander og limesaft. Den var dejligt tyndtflydende, med ret perfekt kogte rejer og tilpas syre fra limen. Næste forret var to små varme, dybstegte forårsruller til hver med sød chilisauce, lidt iceberg og et stykke tomat og agurk. Sådan noget ser i min optik ikke så "autentisk" ud, men jeg kan godt lide at få det til, så et plus. Til hovedretten kom en skål ris ind sammen med to fade. Det ene med kylling i grøntsager med cashewnødder og det andet med oksekød i en tyk sovs. Kyllingen var fint stegt, grøntsagerne måske lidt rigeligt, og vi bad om lidt ekstra chili til, da den var mindre krydret end vi er vant til, men ikke noget lidt chili ikke kunne klare. Oksekødet var fantastisk! Min søster spiser normalt ikke kød fra okse, svin osv., men tog ligeså som jeg af denne ret. Sovsen var sød og lækker, og jeg aner ikke hvad det var, men det smagte SÅ godt. Oksekødet også fint mørt. Da hovedretterne kom på bordet så det ikke ud af meget, men vi kunne slet ikke spise op alligevel. Vi drak vand til (ikke gratis, men i det mindste kan man købe "billigt" postevand, og havde nok fået det gratis med andre drikkevarer - til forskel fra mange andre steder i byen).
Betjeningen var helt fint. Ikke overvældende, men det bryder jeg mig heller ikke om. Man fik hvad man bad om, og retterne blev båret ind og ud i fint tempo. Mine mangoer skal ses som en helhedsvurdering, hvor jeg har taget særligt hensyn til prisen, som jeg synes er meget rimelig, maden taget i betragtning.

01 oktober 2009 13:15

1 1 5
Vi var to ude at spise. Betjeningen var under al kritik. Manglede bestik og serviet da maden var serveret. Måtte selv henvende os for at kunne spise maden.
Deres fiskeretter var meget dårlige. Ikke hvad man betegner som frisk.
Jeg kan ikke anbefale stedet på nogen måde.

30 april 2009 11:00

1 5 5
God mad, venlig tjener og rigtig godt sted..

Vi elsker det..

15 april 2009 10:58

1 1 5
We visited White Elephant 14/4. We got a table and ordered a 3 course meal. It was ok with the first 2 courses, after that the staff ignored us and we never got the dessert. We tried to get attention but the staff was not interested, they did serve the couple next to us that arrived after us. We don't know if it was because we were not Danish. We went up to the counter and asked for the bill as we could not sit and wait for ever. We had to pay for the dessert we were not served. We will never come back to this restaurant.
Regards
Heidie and Brian Kay

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om White Elephant

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×