Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Wok Square

Nørregade 38, 8000 Århus C
11anmeldelser

Wok Square opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 11Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

13 marts 2010 18:23

1 5 5
DER ER BARE IKKE BEDRE ASIATISK MAD I ÅRHUS! - Jeg tror, at jeg har besøgt samtlige asiatiske køkkener i byen, og der er intet der kan måle sig. Det er bare mere frisk og mere velsmagende og der er bare mere mad for pengene.!

Ventetid ved spisetid i weekenderne, javist.
Men hvad kan man forvente?? bestil i forvejen, og er der ekstra ventetid, er det jo heldigt, at de har kolde øl.

28 februar 2010 18:03

1 5 5
Fik take away her til eftermiddag efter en længere boykot af Wok Square pga uoverensstemmelser mellem bestilling og det leverede, samt ikke mindst vildt forsinkede leveringer.

Det blev i dag en Tom Yum Kong suppe til 38 kr., der er med kongerejer, og gode med grøntsager med bid i. Til trods for, at jeg har udviklet lidt en fobi overfor kokosmælk, på grund af de overdrevne mængder der anvendes rundt om, var suppen god, kraftig, stærk, men ikke ætsende og dejligt mættende.

Fra A La Carte bestilte jeg 5. Oksekød i karrysauce og hvide ris til 56 kr. En kæmpeportion, med en overflod af friske grøntsager - brocolli, gode champignon, squash, bambus, løg, rød og grøn peber, babymajs, gulerødder og jeg ved ikke hvad. En særligt velsmagende detalje er, at oksekødet er stegt så hårdt i starten, at det bevarer den grillstick agtige smag på grund af den lynhurtige behandling af råvarerne på panden.
Grøntsagerne var spændstige i bidet, uden at være rå. Perfekt timing og varmegrad.

Jeg regner ham den travle mand i Wok Square som byens ubetinget bedste wok kok. Maden er klart sundere end fx på White Elephant (2-3 gange flere grøntsager og kødet i A La Carte retterne - til mellem 1/2 og 2/3 af hvad WE tager - virker faktisk en anelse bedre. Men nu var dette også en tidlig eftermiddagsbestilling, hvor de absolut ingen ordrer havde. Prime time kan det være en ørkenvandring at skulle hente take away fra Wok Square.

Hvis bare hende den debile nul-fatter i front kunne erstattes med en anden, var det virkelig et perfekt sted.

05 december 2008 15:30

1 5 5
Uanset hvilket panel af kloge hoveder du samler, vil ingen kunne komme frem til en bedre måde at bruge 45 kr på mad i Århus C!
At man kan få så go mad, og det er MAD og ikke junkfood, for under 50 kr i nutidens Århus, skulle man ikke tro var muligt - men det er det altså - så, som vi siger i min omgangskreds:
Head down to the Square of Wok
And get some of that sweet Duck!

05 oktober 2008 19:45

1 5 5
Spiser jævnligt på Wok Square og maden er konsekvent godt! Jeg har min favorit fra menukortet og kvaliteten samt smagen er ens hver gang. Sprøde grøntsager, friske ris og hamrende varmt. Sådan som wok-take-away skal være.

Eneste minus er at 15 minutter, sagtens kan gå han og blive 30 minutter og når man står og venter så er det lang tid. Så bestiller du i primetime, så kan du roligt komme 10 minutter senere end aftalte tidspunkt. Det er sikkert 9 ud af 10 gange. Men udenfor primetime, ingen ventetid!

Kan klart anbefales!

24 april 2008 19:42

1 4 5
Jeg fik forleden på opfordring en tre retters menu fra stedet.

Mine medspisende fik også menuer så vi kom alle menuvalg igennen (der er 7 retter at vælge imellem).

I bund og grund et meget reelt måltid med en portion stor nok til at mætte mig:) 3 retter koster 58 kr, så det er ikke så slemt

Jeg vil fremhæve de mange friske grøntsager og generelt den gode smag. Hvis jeg skal fremhæve nogle af retterne er det oksekød med chili, stegt and og kylling karry.

Om der er ventetid eller ej ved jeg ikke. Jeg bestilte i forvejen udenfor primetime, og maden var klar på aftalte tidspunkt.

Stedet bringer desværre ikke ud.

31 marts 2008 18:49

1 3 5
Rigtig god - og billig - mad samt venlig betjening. Dog har de et problem med udluftningen, så med mindre man kan lide stegeos er det en god ide at tage maden med hjem! I travle perioder har de lidt svært ved at overholde "færdig om 10 minutter" (har engang ventet 45 min. ekstra) - lidt synd, at de ikke bare siger hvor lang tid det tager så man ikke står og bliver irreteret!

28 december 2007 21:55

1 5 5
Vi havde i aften fornøjelsen at at besøge wok square for første gang. Der var stortset tomt og vi valgte at spise på stedet hvor servicen bestemt ikke fejlede noget. Serveringen var både høflig og hurtig taget i betragtning at maden var frisklavet. Friturelugten fra tilberedning af wokboxe er tydelig, men vores retter (svinekød i satay og kylling i chili og basilikum) var af fin kvalitet uden det frygtede spor af "kinagrill". Tom yom suppen var fremragende og passende stærk. Super billig wokmad som fint kan leve op til tilsvarende restauranter i byen.

19 oktober 2007 09:23

1 4 5
Wok Square laver dejlig mad! Og betjeningen er faktisk sød og venlig, når de altså ikke lige har alt for travl - og det har de jo kun, fordi vi er mange Wok Square fans :-) Men ja, belastende med for lang kø...
Prøv Kylling i karry eller Oksekød med Chili - uuuhhmmm :-)Godt og billigt! Og jo også nærmest sundt med alle de grøntsager! (det bilder jeg mig i hvert fald ind ;-))

19 juli 2007 17:29

1 5 5
Jeg er ubetinget Wok Square fan.
Det er efter min bedste overbevisning ikke muligt at få så fin mad, så billigt her i byen.
Min absolutte favorit er kylling i karry - som 2 bowls m. ris. Jeg er kylling i karry-freak og dette er ubetinget byens bedste af slagsen.
Tom Yom suppen kan absolut også anbefales. Vi spiser maden regelmæssigt, og er aldrig blevet skuffet. Undgå køen om aftenen, i weekenden og på helligdage - bestil hjemmefra.
Ib Sørensen

06 juni 2007 19:34

1 1 5
Jeg ved ikke om det er rimeligt at anmelde, uden at have smagt maden - men jeg prøver alligevel.

Vi ankom kl 18:24 og skulle have noget mad med hjem til studiebøgerne - gerne hurtigt. Vi havde begge hørt godt om maden og det så økonomisk ud. Vi stod i en kø med i alt 8 personer, på denne Grundlovsdag og det gik op for os, at flere havde bestilt retter hjemmefra.
Da det blev vores tut, spurgte vi hvor lang tids ventetid der var - svaret var 30 min, men 5-10 min på en box. Hvor ingredienserne lå klar. Vi valgte boxen, også lidt for at tage lidt af stresset i køkkenet. Her stod 2 ved wokkene og en enkelt til at servere, pakke, tage imod bestillinger og rydde borde! hun var ikke videre effektiv at se arbejde og da der så var gået præcis en halv time - var vi ved at omkomme af fritureos (som en anden anmelder også skriver om) jeg spurgte høfligt, om hun havde glemt os - da mange der kom efter os, havde fået før os. (her er intet nummersystem/køkultur) og køen var vokset til 15-16 mennesker.

hun svare "nej" og vi ventede så yderligere 20 min. Vi talte med en anden gæst om det også - han fik sin mad og gik - Da vi havde ventet 50 min kunne vi ikek vente mere og jeg sagde vi skulle have pengene tilbage. Jeg kunne se på bonnen (man betaler inden, men der står dog ikke beløb på bonnen!?!) at vi havde ventet i 52 min. hmmm - Ekspeditricen var muggen og jeg sagde vi gerne ville haft at vide, at vi skulle vente så længe - så havde vi bare gået hjem. Ingen forklaring/undskyldning- . kun et surt og demonstrativt - vi ved ikke hvor lang tid det tager. Det er stadig et mysterium, at hun ikke bare fyldte de 2 chinaboxes med nudler og tilbehør - og så fik nogle af køens ventende sendt videre....
Jeg er for utålmodig til så langsom fastfood og jeg bryder mig heller ikke om dårlig service - selv om der er meget travlt! SÅ jeg prøver nok noget andet næste gang - - -

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Wok Square

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×