Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

XL Århus

Skt.Clemens Torv 15, 8000 Århus
18anmeldelser

XL Århus opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 18Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

06 maj 2009 17:39

1 1 5
Har du lyst til at sætte tænderne i en ret der hedder "Road kill"?

Jeg har ikke. Forlod stedet efter en sløset betjening, uden at have bestilt noget fra menukortet.

28 april 2009 19:57

1 1 5
jeg har været på XL 2 gange i en første og sidste.

Min kæredste og jeg ville prøve denne restaurant, vi havde bestilt bord til klokken 18:30.
Vi trådte ind ad døren ca. klokken 18:20, tjeneren hvis man kan kalde hende det, virkede en kende fornærmet over at skulle lave noget, og viste os hen til et bord i et hjørne, hvor alt lyd fra hele XL samlede sig.
I det vi satte os, fik tjeneren lige kastet et par lasede menukort fra sig, knabt havde vi åbnet det før hun spurgte om vi havde bestemt os, hvortil jeg bad om lidt betænkningstid.
Mit hjertes udkårne og jeg kiggede på hinanden og var enige om at forlade stedet.

mage til talentløs restaurant skal man lede længe efter.

19 november 2008 17:29

1 1 5
Kan kun tilslutte mig de knap så rosende ord, mange andre har skrevet om XL! Var 4 afsted - kødet var sejt/tørt, tilbehøret kedeligt og koldt og salatbaren var IKKE frisk - lignede noget der mindst havde stået 2-3dage. Betjeningen var langsom og lidt flabet - og ikke til at få fat i på trods af der ikke var mange gæster.
Ville gerne give 0 - men man skal jo give min 1...

17 november 2008 21:23

1 1 5
Bøf: Kold Sej Fuld af sener, Betjening Fræk og Flabet. Kan over hovedet ikke anbefales!
Kunne man bedømme på en skala fra 0 til 5 ville jeg give -445 stjerner MØGSTED

09 november 2008 17:15

1 1 5
Min kæreste og jeg mødtes i vores frokostpause hvor vi besluttede os for at gå ind på på XL for at spise frokost vi syntes deres menu lød spændende med kænguru oksebøf eller kylling vi blev meget klogere. min kæreste bestilte kænguro og jeg bestilte oksebøf vi besluttede os for at bytte når vi havde spist halvdelen så vi begge kunne prøve at smage kænguro til vores bøffer kunne vi vælge buffet som bestod af vandet grøntsager, lunken og smagløs sovs, rå flødekartofler, kold og overkogt broccoli, slatne kolde pommesfritter. vi ventede meget længe på vores bøffer men da de endelig kom gik vi ned til buffeten for at tage vores tilbehør. da vi gjorde tjeneren opmærksom på alle de fejl og mangler der var med buffeten sagde hun at vi skulle have bestilt en XL burger i stedet for. hun sagde hun ville fortælle det videre til chefen. vi betalt ikke for vores drikkevarer og det manglede også bare da vores frokost var ødelagt. personligt syntes jeg ikke at de skulle ha en eneste mango men jeg kan ikke give dem mindre end en og kan kun sige at burgeren vil jeg hellere spise et andet sted og kan kun anbefale jer at gøre det samme.

07 november 2008 22:30

1 4 5
Vi var på XL i sidste uge og havde en rigtig god oplevelse. Vi var fem af sted - os to voksne fik hver en bøf, mens de to yngste fik buffet og den store fik kylling. Maden var dejlig og jeg (vi) nød stemningen og nød at se, at børnene virkelig hyggede sig. Jeg vil lige tilføje, at vi voksne fik en halv flaske rødvin, som faktisk supplerede bøfferne rigtig godt. Det er helt sikkert et sted, vi vender tilbage til.

13 oktober 2008 23:52

1 1 5
Vi var en større gruppe der havde hørt at det var et godt sted at få nogle bøffer. Nogle fik den australske buffet og andre valgte a la carte eller spareribs.
Forstår ikke hvorfor de kalder det australsk buffet når det eneste specielle der er, er tør kænguru...? Udover det seje oksekød og kedeligt nakkekam. Spareribs var kolde og virkede som om de var blevet varmet op adskillige gange. Ved siden af kan man få gummi pommesfritter. A la carte var en ligeså stor skuffelse, efter at have ventet ret længe, selvom vi næsten var de eneste der, fik vi en ret lille (i forhold til den vægt der stod på menukortet) og dårlig bøf. Man burde tro at et sted der kalder sig selv bøfhus kunne servere en god bøf...
Af tilbehør var der kedelige udkogte kartofler og brune kogte grøntsager, så kunne man skære lidt brød som alle andre gæster havde rørt ved... ikke specielt lækkert! Salatbaren lignede noget der havde stået der fra dagen før...

Som prikken over i,et er det hele til overpris, så man virkelig føler sig snydt efter at have været der.

Ud af de syv vi var er jeg ret sikker på at ingen af os nærmer os dette sted igen!

01 oktober 2008 08:28

1 4 5
Jeg og to kammerater var på Xl igår aftes i forbindelse med en lille herretur. Eftersom vi alle tre er til store bæffer så blev vi enige om at dette måtte være stedet.
For søren et sted! Jeg fik en såkaldt Farmer's Own Entrecote på 1000G. Det kalder jeg en bøf. Den smagte kanon og var super mør. Helt seriøst venner så kan man her på stedet få en bøf på 2kg!!
Jeg synes virkelig at det var et hyggeligt sted og tjeneren var virkelig sød. Og så var det faktisk billigt. Tre stk bøffer a 1000G og tre mellem (75cl) fadøl til godt 1000 Kroner. Det kan man ikke sige noget til.
Alt i alt en super god oplevelse.

29 september 2008 18:05

1 1 5
Jeg var på XL en hverdagsaften med min kæreste samt hans forældre.
Efter lidt søgen i menukortet bestemmer vi os dog alle for deres australske buffet, da vi på den måde kan smage lidt af det hele. Men men men hvor var den sølle. De kogte grønsager var skamkogte, der stod ikke skilte ved kødet, så man vidste ikke hvad man egentligt smagte. Især én af stegene var skamsej, og da vi nævnte det for personalet sagde de bare "jaaah, det er den vist" som om de vidste det, men ikke tænkte på at skifte den ud. Salatbaren var ikke just inspirerende.

Ikke et sted jeg vil tage hen igen!

21 september 2008 14:17

1 1 5
mage til møj Restaurante skal man lede længe efter, kødet var mega sejt og smagte dåligt.
kan bestemt ikke anbefale stedte.
spild af tid og penge, den skulle ikke ha en enest mango.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om XL Århus

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×