Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Yellow Deli (LUKKET)

M. P. Bruunsgade 9, 8000 Århus
16anmeldelser

Yellow Deli (LUKKET) opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 16Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

28 februar 2009 16:32

1 4 5
Jeg lagde min vej forbi Yellow Deli en lørdag formiddag, hvor jeg bestilte den positivt omtalte Brunch. Yellow Deli ligger navn til et stort moderne lokale - man kan med lidt god vilje kalde det for caféernes svar på et samtalekøkken. Med gårdagens gratisavis i hånden, kunne jeg ud af de store vinduer beskue Århus station vågne op.

Maden blev serveret på en lille tallerken, og det meget forskellige mad lå derfor meget kompakt. Ud over de klassiske, nærmest obligatoriske brunchretter som scrambled eggs, yoghurt og syltetøj, kunne man opleve indslag som rucola, roastbeef, brownies og sågar feta. Til tider følte man, at man spiste en blanding af morgenmad, middagsmad og aftenkaffe. Men det skal ikke hive Yellow Deli ned af sejrsskamlen, for facts som gode råvarer, og valgfri frisk juice og kaffe trækker det hele op til en god oplevelse.

10 januar 2009 15:29

1 3 5
Min kæreste og jeg lagde vejen forbi yellow deli lørdag d. 10.01.09 for at nyde en af de efter sigende fantastiske brunch talerkner. Vi valgte den store brunch til 129 kr hvor der var valgfri juice og varm drik med, dette var i sig selv et plus.
MEN syntes nu ikke at brunchen var speciel fantastisk. Vi fik en stor tallerken der var stablet op med mad oven på hinanden. Syntes ikke det passer sig med baconen næsten ovenpå brownien e.l. Der var youghurt med frugt med men den joughurt klat der var i det glad var mindre en en spiseskefuld.
Men når alt dette er sagt så var der jo mad nok og betjeningen var der også.
Omgivelserne der nede er dog lyse og dejlige.
-Så en lidt blandet oplevelse dog til den gode side.

26 december 2008 16:18

1 5 5
Var på Yellow Deli den 22/12-08 og spise brunch med kæresten, det er nok den bedste brunsh jeg har fået overhovedet, tilpas nok af alt og rigtigt godt med frugt, og manglede ingenting.. der var faktisk meget mere end jeg lige kunne spise... de var desværre løbet tør for rugbrød, som istedet blev afstatte med en halv bagel mere...

Kan kun anbefale at spise brunch her, dejligt at der hørte varm chokolade eller kaffe med i prisen og valgfri jucie, mange forskellige slags at vælge imellem..
jeg kommer tilbage og får brunch der igen...

22 september 2008 16:02

1 5 5
Under min graviditet har jeg ofte lagt Yelow Deli et besøg. Det er dejligt at have fundet et sted, hvor jeg kan sikre mig et sundt, lækkert og varieret måltid, til en rimelig pris. Servicen på stedet er nærværende og over middel og der er ofte nye spændende kreative varianter på menuen.
(Jeg har bemærket at der laves lækre frokosttallerkner til børn også - så ingen tvivl om at vi vil komme ofte på delien i fremtiden også.

28 august 2008 16:16

1 4 5
Først vil jeg sige at det er så super cool at se et sted som tør være sig selv...være anderledes--

-- og ikke ligne alle de andre. På den konto udemærker Yellow Deli sig virkelig. - Man er efterhånden blevet træt af den kliche hvor cafeer absolut skal være med halvtunge møbler, mørke farver og dæmpet belysning -fadøl/caféburgere og nchos.
Jeg tror vi har med en ny type café og takeaway at gøre her..lidt i stil med Urban pickninc i København, og hvad andre nærliggende metropoler ellers kan byde på (Berlin, Hamborg, Amsterdam etc.)

Venligt personale... altid et plus.

Overall.. godt gået.. 4 ud af 5 skal i have.

24 august 2008 16:32

1 3 5
Jeg deler sjovt nok ikke de ekstremt positive meninger om Yellow Deli. Stedet er flot og moderne indrettet, og maden er som sådan også ganske udemærket. Men derfra og til at have den liggende som nummer 1 over Århus' caféer herinde på mangospot... Der er et eller andet rivruskende galt.

Har to gange været på Yellow Deli, og det er bestemt et besøg værd - især hvis man er til sund og moderne frokost. Når det er sagt, så er maden ikke nogen kulinarisk eller specielt velsmagende oplevelse, og indretningen på stedet er på ingen måde hyggelig eller intim, men nærmere kold og intetsigende; mangler man et sted til en date, er det den helt forkerte café at besøge. Her vil jeg i stedet anbefale deli de luxe, som ligger 150 meter længere nede af M.P. Bruuns Gade (hvor maden i øvrigt også er bedre).

Yellow deli er en fin café over gennemsnittet, men især indretningen mangler personlighed og charme. Stedet får tre stjerner, og jeg har meget svært ved at se, hvordan det skulle få de 5 stjerner, som de fleste herinde har givet.

08 august 2008 14:25

1 3 5
Vi tog ind forbi YD for at prøve deres ice coffee, men det tog dem næsten 15 min. Og da vi fik vores kaffe var den slet ikke kold, nærmere lunken! Jeg læste om hotellet som er åbnet ved limfjorden, og læste også om YD, og syntes det lød meget godt. Men en iskaffe burde man da at kunne lave. Jeg håber det går bedre næste gang vi kigger forbi...

03 august 2008 12:43

1 5 5
Vi henter ofte take away hos Yellow Deli. Primært salater, hvilket er rigtig rigtig lækkert. Store portioner, mulighed for mange varianter, selv bestemme indhold mm. Lækkert og sundt alternativ.

03 august 2008 12:35

1 5 5
Jeg har flere gange været på Yellow Deli og har fået en super oplevelse hver gang. Maden er lækker, frisk og varieret- og samtidigt er prisniveauet rigtig fornuftigt. Jeg synes, at det er en fornøjelse at der endelig er en café der har fattet sundhedskonceptet og tør gå forrest i den retning. At kunne få friskpresset juice, lækre salater, bagels osv. og samtidigt opleve god og hurtig betjening er en fornøjelse og ikke en selvfølge på mange caféer. Mine anbefalinger herfra.

31 juli 2008 17:34

1 3 5
Besøgte Yellow Deli for nogle uger siden, og undre mig lidt over hvorfor den får så gode anmeldelser. Stedet er indbydende, moderne og rammer tiden lige i r.... Det er fint nok. Jeg mangler klart fantasi og mod i valget af sandwich hvis der skal gives topkarakter. Det gør sig slet ikke gældende her.
Vi fik to forskellige sandwich. Masser af grønt og salat. En med lyst og en med mørkt brød, og en helt basic dressing. Min sandwich var med kylling af ikke for god kvalitet. Er stadig lidt i tvivl om det var en af de formpressede asiatiske som de i flæng benytter ved åen. Hvis det var tilfældet, var den marineret, for den smagte lidt bedre, men heller ikke mere.
Jeg tror vi ramte YD på en uheldig dag for der var ventetid ud over det der er fedt. Det skal de ikke klandres for. Betjeningen var fin men ikke særlig faglig kompetent, så der er stedet i stil med andre sandwichbarer. Set i den store sammenhæng og udvalget i Århus får de tre mangoer med pil nedad. Hvis man vil den gode kvalitet nytter det ikke noget at gøre det halvt.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Yellow Deli (LUKKET)

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×