Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Yggdrasil (LUKKET)

Klosterport 2, 8000 Århus C
35anmeldelser

Yggdrasil (LUKKET) opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 35Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

11 august 2010 09:11

1 1 5
Den er nu lukket. I stedet er der åbnet et spansk spisested med tapas etc.

27 april 2010 10:39

1 4 5
Nydelig Café

Jeg håber virkeligt at denne café kan blive ved med at køre! De har god mad og fornuftige priser. Jeg fik nogle kolde retter samt en brødkurv - Dog skal det siges at brødes smagte alt for fersk - Det var ellers flot men smagen er nu det afgørende. Dyppelsen til brødet var lækkert.

Jeg kommer igen og spiser en dag!

Fire mangoer herfra

31 marts 2010 16:59

1 3 5
Hej

Jeg var på Yggdrasil på en meget stille dag. Der var stort set ikke nogen gæster. Vi spiste brunch og blev meget mætte. Et lækkert udvalg og noget velsmagende mad. Dog skal det siges at det desværre var ganske rodet anrettet, hvilket var ærgeligt. Der var paté op ad kagen og syltetøj på kanterne. Brødet smagte usaltet - måske glemt???

Men om den generelle standart var det egentligt en ok oplevelse - Et hyggeligt sted hvor jeg gerne kommer igen. For mæt det blev jeg.

23 marts 2010 17:50

1 3 5
Var på Yggdrasil med en veninde for at spise brunch. På plus siden er det en rigtig god idé at have en "sammensæt selv" din brunch, men på minus siden, er det dyrt ift det man får. Det var en ok oplevelse pga. selskabet og de virkelig cool omgivelser, men vil ikke skynde mig tilbage dertil.

18 marts 2010 13:09

1 5 5
Jeg har flere gange spist brunch på Yggdrasil. Maden er altid i top og jeg kan godt lide konceptet med at man selv sammensætter menuèn, ved afkrydsningsskemaet. Specielt holder jeg meget af atmosfæren der. Det er altid en rolig afslappet stemning og ikke for proppet med mennesker og ikke for højt musik.

08 marts 2010 20:45

1 3 5
Efter at have læst en del anmeldelser om brunch på Yggdrasil, var det med blandede følelser at jeg indfandt mig på cafeen.

Jeg valgte 3 ting til 70 kr. røræg med bacon, yoghurt og krebse-,rejesalat. Dertil alm. kaffe med mælk.

Maden kom hurtigt og umiddelbart var der ikke meget på tallerken. Røræggen var dobbelt så stor, som de to andre ting og var ganske lækker med sprød bacon og purløg.

Salaten var også fin og igen var der pyntet med frisk purløg og dild, dog var størrelsen nærmest latterlig.
Yoghurten kunne der heller ikke sættes en finger på.

Brødet kom, da vi rykkede for det. Der var 3 slags brød, rugbrøden der var tykke stykker sprang vi dog over, dernæst noget mørk maltbrød dernærmest lignede chokolade brownies, og tilsidst tyndskåret flute der dog var til den tørre ende.

Kaffen har virkelig fået en del hug af tidligere anmeldere, det var ikke gourmet kaffe men den er hverken bedre eller dårligere end de andre cafeer i samme kategori, når man beder om sort kaffe fra kanden.

Påtrods af størrelsen mættede det fint - godt hjulpet på vej af den store portion røræg og brødet.

17 februar 2010 16:21

1 1 5
Ja, dette er så min første anmeldelse herinde.

Jeg vil godt have lov at sige at Yggdrasil virkelig skuffede mig her søndag d. 14/2 2010!

Jeg var derinde med en kammerat efter at have tjekket nettet for steder som serverede Brunch. Valget faldt på Yggdrasil, da det ikke ligger langt fra hvor jeg bor, og ligner et pænt og nydeligt sted.

Servicen var som sådan udemærket. Vi fik sat os ned, og bestilte vores mad. En tallerken med 3 ting fra menukortet til 70kr. Og en smoothie til 40kr.

Maden: Den kom efter 45 min, kold, og kedelig. Der var leverpostej, som var kold, og ikke engang et stykke brød var der med. Baconen var også koldt, ligesom vaflerne.

Også den 40 kr(?!) dyre smoothie var ikke bedre end jeg selv kunne lave den derhjemme i køkkenet på 4-5 min, og kun ville koste måske 10kr (maks) at lave.

Alt i alt en rigtig ringe oplevelse, og jeg tager helt sikkert ikke derind igen.

28 december 2009 21:25

1 5 5
Vi har nu været rigtigt mange gange på Cafe Yggdrasil og syntes nu det er på tide at dele ud af vores gode erfaringer med stedet .
Stedet er rigtigt pænt indrettet dejligt anderledes og et fryd for øjet jeg mener det er nok den pæneste cafe i århus .
Men indretning er jo kun en del af oplevelsen og bestemt ikke den største del af et cafe besøg.
Det bedste ved stedet er at man virklige føler sig velkommen, her er vi aldrig blevet overset. Når man træder ind af døren bliver man budt velkommen hver gang og der bliver spurgt om hvad de kan gøre for os, her er der ikke noget med at skulle bestille i baren og betale med det samme næ her kommer de ned til bordene som det var en fin restaurant og det er dog kun en cafe. Hvilken luksus !
Vi holder mest af jeres brunch den er bare det bedste jeg har fået i Århus, Her vælger man selv hvad man har lyst til der er ikke nogen der har forud bestemt hvad jeg har lyst til min brunch men kan frit vælge ud af kortet og skal her med jo ikke døjes med mad jeg ikke bryder mig om og som ekstra bonus er der heller ikke noget dumt pynt der ikke kan brugs til noget. Vi plejer at tage fire rette og når der skal være fest fem retter. Jeres røræg er bare rigtigt god man kan helt sikker smage at den er lavet i nuet og ikke stået og lummeret i et varmeskab i flere timer den er som den skal være og det venter jeg gerne på. Brien kan også anbefales dejlig krydret og jeres vafler er skønne spesielt da vi fandt ud af at vi kunne få dem sener end det andet så de er lækker og sprøde når man skal til dem.
Til brunchen plejer vi at få en af jeres frisk pressede juice , jeg syntes det er så dejligt at man kan se og høre når i laver dem så jeg ved det er frisk juice og ikke noget fra en kande.
Af kaffe plejer vi at tage kolbe kaffen , jeres latte er ikke det beste jeg har prøvet men i praler jo heller ikke med at være en kaffebar og den er udemærket jeres kaffe er rigtig god og i skænker med rund hånd vi får jo altid en tår mere hvis vi har lyst med i prisen.
Jeres aften servering har vi med held prøvet flerer gange maden er god og lækker, Dog vil jeg sige at jeres tjener godt kunne bruge et kursus i vin de ved intet om hvad det er de sælger og har også lidt problemer med at åbne sådan en krabat de har været årsag til megen morskab, men vinen er god man skal bare selv vide hvad det er for noget vin men i er jo også kun en cafe .
Vi glæde os allerede til næste gang vi skal besøge jer så forsæt det gode arbejde.

18 december 2009 13:36

1 2 5
Når man ser på denne restaurant udefra ser det meget hyggelig ud, med pæn indretning og et fint spisekort.

Jeg og kæresten har givet stedet 2 chanser, men der bliver ikke til flere hvis der ikke sker noget dramatisk!

Positivt:
Fin brunch med gode valg.
Sæt dog prisen ned, man bliver nødt til at spise 4 ting fra kortet (for at blive mæt)... hvilket bliver dyrt! Vafflerne kan blive mer krispede, krebsehalesalaten skal der måske arbejdes mere på.

Negativt:
Kaffen smager virkelig ikke OK.
Har prøvet både Capuccino og Latte, og intet smager som det skal! Der er heller ikke ordentlig skum på.
Jeg bestilt orangejuice sidst, og den smagte meget vandigt. Køb ind ordentlig juice, hvis de apelsiner I presser fra ikke er gode nok. Brämhult har god friskpresset juice at købe ellers.

Servicen... OMG!
Vi ventede i måske 10 min før vi fik spisekortet. Bagefter gik der over 50 min før vi fik mad. Vi blev ikke tilbudt noget ekstra (drikkevarer/dårlig kaffe/sort kaffe). Jeg spurgt efter 40 min hvor maden blev af, og fik til svar at der også var andre der ventede og at det havde været travlt fra morgenstund. Restauranten var ikke engang halvfyldt under hele den tid vi var der, så det er ingen undskyldning!

Maden kom endelig, og smager godt... men ved det tidspunkt fik vi bestille mere drikkevarer da vi ventet så lang tid. Jeg valgt vand, da jeg blev skuffet over juicen og ved hvordan kaffen smager.

Det der er godt, er at jeg sendt et feedback-mail til caféen. Jeg fik svar fra ejeren og blev budt in til en kaffe, selvom han også er enig om at kaffen ikke smager godt.

Jeg håber at dette café kan få tjenerne/køkkenpersonalet at arbejde i normalt tempo, og at der bliver sat mere smil på. De må altså blive en ordentlig portion mere serviceminded. Jeg ser potentiale i stedet da det er hyggeligt indrettet og har en god brunch. Skift kaffemaskine!

22 november 2009 13:47

1 1 5
Min kæreste og jeg var på Yggdrasil for første og sidste gang fredag aften d. 20. november. Vi kom mellem 19.30 og 20-tiden, - og der var meget få kunder på det tidspunkt. Jeg er vegetar, og allerede, da vi kom ind, spurgte vi, om der var noget at spise for en vegetar. Tjeneren sagde "Ja". Derfor var det underligt, at der ikke var nogen vegetar-ret på menukortet. Men jeg slog mig til tåls med, at de nok kunne tilbyde et eller andet, som ikke var på menu-kortet. Det kan man de fleste andre steder.
Men til vores store undren fik vi at vide, at det eneste, man kunne få, var en af retterne på kortet, - uden kød... (Arrogant.) Derfor valgte vi at gå lige på stedet,for en opfindsom kok, burde vel kunne finde på noget... Det er jeg vant til.

Det som man åbenbart ikke tænker over på den slags steder, er, at hver gang en vegetar "blacklister" et sted, - så kan det undertiden være hele selskaber, man går glip af senere...

Jeg forstår ikke, hvordan den cafe kan ligge nummer 1 på listen???

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Yggdrasil (LUKKET)

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×