Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Ziggy Sidewalk

Åboulevarden 56, 8000 Århus C
32anmeldelser

Ziggy Sidewalk opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 32Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

01 oktober 2011 09:10

1 1 5
Vi skulle ud og forkæle os med en god brunch, troede vi.
Ved ankomst ventede vi lang tid. Der stod 8-9 mand i kø og ventede på ved cafeens eneste kasse. "Kassetjeneren" tog sig god tid og var ikke meget for at smile eller snakke til kunderne.

Da vi havde endelig havde betalt 95,- skulle vi finde et bor og derefter tage noget mad ved buffeten, problemet var bare at der var masser af mennesker og kø ved buffeten også.

Der manglede hele tiden noget og stemningen var lidt trykt hos folk.

Det der var smagt godt, derfor 1 "stjerne".

Jeg føler ikke at vi fik værdi for pengene og føler mig snydt.

28 marts 2011 21:13

1 1 5
Ja her mandag aften ville min søde kæreste invitere mig ud og spise...Vi valgte ziggy ved åen da det så spændene ud.Hvor blev vi skuffet.Det startede med vi ville bestille en bøf og en fisk...Lækkert tænkte jeg da intil tjenren kom og fortalte mig deres fisk var så dårlig han ikke ville servere den.Hmm bestilte så en bøf der skulle være medium men var rå.Min kæreste bøf skulle være gennestegt men var også rå.Så fik vi det sendt ud men det kom stadig tilbage og ikke var færdigt.Alt tilbehør var det samme og svosen var kold.Det eneste plus var jeg kun skulle betale for fisken som var lidt biligere end bøffen hvis man kan kalde det et plus.Vil ikke anbefale det til nogen og går da aldrig derind igen.Sikke en dårlig oplevelse.

27 februar 2011 19:50

1 4 5
Super brunchbuffet til prisen.

03 februar 2011 20:28

1 5 5
Vi var to gutter der skulle have lidt mad efter en hård træning, og vi smuttede indenom Ziggy Sidewalk da vi gennem et par kammerater havde hørt rosende ord om deres burger. Så den skulle prøves. Vi var ret sultne og sprang ud i deres Ziggy jumbo.. en cafe burger med to bøffer WOW, lige noget for et par sultne handyr.. Den var virkelig lækker og vi spiste næsten op, for der var godt nok meget, og vildt mange lækre kartofler. Bejtjeningen var i top, og en rigtig hyggelig stemning sådan en torsdag aften. Vi kommer klart igen. Og os bekendt er der endnu ikke nogen cafeer i Århus der har kopieret deres fantstiske tiltag med en burger med 2 bøffer. Godt gået Ziggy !!!

04 december 2010 12:40

1 3 5
Jeg spiste morgenmad m. nogle veninder i november på Ziggy. Det var helt fint til prisen, dog vil jeg kommentere, at der var for meget the i poserne - det skal ikke opfattes som kritik/brok, men mere som et hint om, at det ikke er nødvendigt med så meget :) Theen bliver hurtigere bitter og det er spild. Ellers helt fint sted at spise morgenmad!

23 oktober 2010 07:56

1 4 5
Min veninde og jeg fik morgenmadsbuffeten til 35 kr. fredag i efterårsferien kl.9.30. Ved ankomst ventede vi lang tid på at få anvist et bord, som der står på skiltet. Men det opgav vi, da der stod 8 mand i kø og ventede på drikkevarer ved cafeens eneste tjener.
Der var masser af mennesker og buffeten var rigtig god, til tider stod 10-12 mand i kø til den - vi var meget overraskede over, at det var en all-you-can-eat morgenmadsbuffet til 35 kr - til den pris troede vi, at det kun var en enkelt portion.
Der var ciabattaboller, lækkert rugbrød, toastbrød, smør, græsk yoghurt, lækker müsli, frugt, æg og diverse pålæg/marmelader/ost osv.
Virkelig lækker morgenmadsbuffet til ufattelig lidt penge i hjertet af Århus.
Ud fra maden og atmosfæren at dømme er det helt klart et sted jeg besøger igen - den manglende betjening vælger jeg at se igennem fingre med denne gang.

16 november 2009 13:57

1 2 5
Stedet så okay hyggeligt ud udefra, så vi besluttede at det var her vi skulle spise søndags frokost. Da vi kom ind og vi kiggede os omkring, var der møj beskidt. bordet var ikke tørt af fra de sidste kunder og gulvet lignede jeg ved ikke hvad.
Menue kortet var okay og også priserne. jeg bestilte en hot chilli kartoffelsuppe, som var så salt at den var uspiselig. Skulle desuden bede om, at få den varmet da den var lunken.

11 november 2009 20:08

1 4 5
Hvor går man hen, når man lørdag midt i frokost-myldretiden render ind i nogle venner med barn, og har lyst til frokost?
Ja, vi endte på Ziggy Sidewalk, hvor der utroligt nok var plads. Betjeningen var fin, og vi fik hurtigt bestilt. Drikkevarerne kom efter ca. 5 minutter, og maden kort efter - max. 10 minutter senere, så det var helt OK en lørdag.
Jeg fik en sandwich (bagel) med roastbeef og godt med pickles. Jeg kunne også have valgt rugbrød, og i det hele taget er det dejligt, at man prøver med lidt andet brød end det traditionelle toastbrød.
Vi var ret hurtigt ude igen, men det var bestemt ikke Sidewalk's skyld. Så stedet kan anbefales, også en lørdag, selv om man ikke har så lang tid.

09 oktober 2009 12:01

1 3 5
Key words: måske byens bedste mojito og en café med plads til børn

Har nu været på Ziggy Sidewalk en hel del gange med venner både til at spise og til drinks i forbindelse med bytur.
De har en periode haft et rigtigt godt tilbud på deres drinks i weekenden, såvidt jeg husker at det omkring 45 kr før kl. 23.30 på de fleste drinks. Jeg er en stor mojito fan, og har været på mange steder rundt i byen, hvor mojitoen enten bliver alt for sød eller for sur. Men på Ziggy Sidewalk laver de en af byens bedste mojitos. Det skal de have ros for. Har også prøvet andre af deres drinks på kortet der også er ganske udemærket, dog bør miss ziggy drinken undlades - fy for pokker- den kombination er helt udrikkelig.
En anden grund til at jeg er kommet der specielt med udenlandske gæster er, at de serverer flere danske klassikere såsom frikadeller med rugbrød og kartoffelsalat. Nogle af mine venner skulle have den flere aftener i træk, så begejstrede var de for den.
Har også prøvet nachos, roastbeef, chili con carne- hvilket alt sammen har været ok. Til gengæld har jeg nu to gange været helt målløs over hvor dårlige deres okseburgere har været. Sesambollen er ok, og også de hjemmelavede syrlige pickles, der medfølger som tilbehør- men bøffen har været skamstegt og tør som et gammelt cykeldæk. Det er i den grad en ommer.
Betjeningen er svingende, nogle gange går der lang tid før de kommer og tager ens bestilling. Der er en af de mandlige tjenere som burde få lønforhøjelse, da han arbejder mere effektivt end de andre. Generelt vil jeg også hellere bestille drinks ved de mandlige tjenere, da det oftest går hurtigere.

Et kæmpeplus ved caféen er, at de har børnestole som en af de få caféer i århus- hvilket er rigtig skønt for småbørnsforældre, der gerne vil ud at spise.

Alt i alt synes jeg ziggy sidewalk er en rigtig hyggelig café ved åen med mere afslappet stemning end f.eks. Römer, cross og Viggo som virker mere popsmarte. Men for at caféen skal blive endnu mere tiltrækkende, skal der arbejdes på mere konsistent service (evt. mere tjenerpersonale) og madniveauet skal løftes.

23 marts 2009 14:29

1 2 5
Når man ligefrem skal sidde i mange minutter og vente på reningen - og føle sig glemt - indtil man råber op - så ved man at betjeningen er ugidelig. Det er en ommer.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Ziggy Sidewalk

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×