Mangospot.dk

På udkig efter...
I Blokhus (skift)

Rasmus Klump Familierestaurant

Gudrunsvej 7, 8220 Brabrand
1anmeldelser

Rasmus Klump Familierestaurant opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 1Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

10 marts 2011 00:07

1 3 5
Uden at have høje forventninger tog vi familien på Rasmus Klump.
Men indstillet på bakeoff og dåsemad kan man jo ikke blive alt for skuffet.
De yngste fik Marys pandekager - søde præfabrikerede pandekager, præfabrikerede minifrikadeller, gulerodsstave og lidt frugt. Marmelade og nogle rosiner. 49 kroner. Der var ikke noget af det, der virkede friskt eller nylavet. Men det blev spist, og de søde pandekager, der hviner af sukker var selvfølgelig populære.
Ældste søn fik pandekage med mexikansk kødfyld, hvilket passede ham fint. Det mexikanske bestod i dåsemajs blandet i det hakkede oksekød.
De voksne fik pandekager med to slags skinke og en mexikansk pandekage. Artiskokker fra dåse og solmodne tomater i lidt for meget olie. Salaten var frisk nok.

Betjeningen var ikke noget at råbe hurra for. Jeg nikkede og sagde goddag til tjeneren, da vi stillede os for at vente på at få anvist et bord. Hun vadede surt forbi os og de andre i køkkenet måtte gøre hende opmærksom på, at vi nok gerne ville have et bord. Bestillingen blev modtaget og maden leveret - derefter så vi ikke noget til betjeningen. Ingen forespørgsler om maden var tilfredsstillende.

Det, der reddede aftenen var legebordene, hvor ungerne kunne sidde stille og lege med klodser og tegne tegninger og lege med komfur. Det gjorde, at de voksne kunne få spist op i ro og fred, og selv med mange børn ved mange borde var der OK lydniveau og stille børneaktiviteter.

Den samlede pris på 405 kroner for 2 voksne og 3 børn var til at overskue. Kvaliteten af maden var ikke høj nok, men det er alligevel en billig omgang for en så stor familie. 2½ mango for en OK aften.

Jeg vil ikke anbefale det til en ven, og vi tager nok ikke derud og spiser igen.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Rasmus Klump Familierestaurant

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×