Mangospot.dk

På udkig efter...
I Blokhus (skift)

Restaurant Nordstjernen Blokhus

Høkervej 1, 9492 Blokhus
1anmeldelser

Restaurant Nordstjernen Blokhus opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 1Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

29 juni 2011 02:30

1 4 5
Ekseptionel hverdagsmad til rimelige priser.

Tirsdag var vi et selskab på 3 personer som besøgte restaurant Nordstjernen, heldigvis besluttede vi at bestille bord inden vi gik på stranden.

Da vi kom tilbage kl. 18.30 var næsten alt optaget, men vi blev hurtigt vist hen til vores reserverede bord og fik udleveret menu-kort.

Efter kort tids overvejelse besluttede vi os for en gang nachos til deling til 3 personer, det var ok og rakte fint sammen med en apperitif. Hovedretterne bestod af henholdsvis fyldt rødspætte og "Blokhus-steak", dertil en flaske af månedens vin. Det viste sig at være det perfekte valg, bøfferne var tilpas stegte og bernaise sauce, samt garniture var hjemmelavet og vel tilberedt. Desværre fyldte hovedretten så meget at der ikke var plads til en dessert, det skal også være den eneste klage. Udover den gode mad, leverede personalet en rigtig fin service, selvom restauranten var fyldt op. Tjenerne virkede rolige og opmærksomme, det er PROFESSIONELT.

Efter at have besøgt utallige restauranter i vores hovedstad og prøvet lidt af hvert, vil jeg påstå at en "Blokhus steak" på restaurant Nordstjernen er alle pengene værd og lidt til, især når man kan blive mæt, alene af en hovedret. Endelig en restaurant hvor man er mæt når man forlader stedet. Her kunne de fine og fornemme restauranter i København lære noget.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Nordstjernen Blokhus

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×