Mangospot.dk

På udkig efter...
I Ebeltoft (skift)

Cafe Hos Molboerne

Nytorv 9, 8400 Ebeltoft
2anmeldelser

Cafe Hos Molboerne opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

19 juli 2013 07:09

1 5 5
Lækker buffet med godt udbud! Søde og venlige tjenere, men bestemthed en ung dame, som var meget opmærksom på vores velbefindende og gav os alt i alt en god service! Vil klart anbefale stedet i fremtiden :)

20 august 2011 16:39

1 1 5
Vi bestilte en nr. 5 "Luksus Molbo steak" og en nr. 13 "Molboburger" samt øl og vand. Drikkevarerne kom prompte, og så gik det ned ad bakke derfra. Efter 40 minutter var maden ikke kommet. Da vi forsigtigt spurgte tjeneren om der var en chance for at vores mad snart dukkede op, var svaret: "Det tror jeg da bestemt", uden at han på nogen måde undersøgte sagen. Efter yederligere 10 minutter kom maden. Salaten var sort i kanten, burgerbollen var kold, bøffen var stegt til ukendelighed. Steaken var sådan set OK, men også mere lunken end varm. Da jeg gik ind for at betale, tog man imod pengene uden at spørge efter vores tilfredshed eller give nogen hilsen med på vejen.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Cafe Hos Molboerne

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×