Mangospot.dk

På udkig efter...
I Grenå (skift)

Seidenfaden

Østergade , st. 18, 8500 Grenaa
2anmeldelser

Seidenfaden opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

16 august 2011 08:38

1 4 5
Der var fyldt inde på den lille café, da vejret var godt, både inde og ude, så det var lidt svært at finde en plads. Dog var ejeren venlig at finde en ekstra stol, så vi kunne sætte os udenfor. Det var op og stå i kø for at bestille og køen blev længere og længere og desværre for vedkommende, der stod og tog imod ordrer, mere og mere forvirrende. Vi var fire og bestilte 1 x brunch, en børnetallerken og tre sandwiches, en øl, en latte, en dk vand og to sodavand. Drikkevarene blev hentet i etaper, da ham der tog imod ordrer lavede en latte og gav os lidt glas og betjente andre. Så jeg stod og ventede på flere glas og en øl i ca. 15-20 min i alt. Da jeg gjorde opmærksom på det og fik hvad jeg manglede, kom vores mad. LÆKKER mad - det var virkelig en helt fantastisk sandwich fuld af smagseksplosioner og variation...jeg tror aldrig jeg har fået en så lækker og unik sandwich før! Det skal simpelthen prøves hvis man kommer til Grenaa engang.
Jeg ville oprindeligt kun have givet tre mangoer pga. ventetiden på drikkevarer, men giver fire da sandwichen helt klart trækker en mango op. Havde betjeningen på drikkevarerne været i top havde jeg uden tvivl givet fem + mangoer :D

08 juli 2010 16:32

1 4 5
Først skal jeg sige at jeg er indehaver af stedet. Og læs så bare videre... :-)

Stemningsfuld café og delikatessebutik med usædvanlig lækker, smagsmættet og smuk mad.

Især vore sandwiches er populære - lavet i langtids- og surdejshævede focacciaboller, med bl.a. hjemmelavet pesto, hjemmesyltede gulerødder (m. chili & anis) og rødløg (m. ingefær), salat og kvalitetspålæg som f.eks. skagenskinke og økologisk "høost" fra Naturmælk eller grillet kylling m. timian & citronskal

God kaffe (fra Altura i Århus) og te (fra Carstensen i Sønderjylland). Økologisk sodavand og smoothies. I skrivende stund ingen alkoholbevilling (derfor "kun" 4 mangoer)

Lækkert udendørsmøblement på gågaden (nordvendt) om sommeren.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Seidenfaden

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×