Mangospot.dk

På udkig efter...
I Hirtshals (skift)

Ristorante Italiano

Fiolstræde 2, 1171 København K
1anmeldelser

Ristorante Italiano opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 1Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

03 januar 2013 17:23

1 5 5
Mig og min kæreste valgte at holde en fin middag sammen, kun os to, før hele nytårshelvedet gik i gang. Valget faldt på Italiano og det føler vi os heldige for, sårn set i bakspejlet.

Der er nogle fantastisk glade og indbydende folk der arbejder på Italiano, og de gjorde virkelig alt de kunne, for at vi skulle have en god aften (hvilket vi fik).

Vi fik os oksemørbrad (mig) og en flot pizza fyldt med fyld (hende). Oksemørbraden var unaturligt velsmagende, har aldrig prøvet noget som den. Den kostede også en del mere end pizzaen, selvom den pizza faktisk så ret god ud, hun var også ganske tilfreds med den.

Til maden fik vi os den vin som tjeneren foreslog. Ja, det har vi altså ikke forstand på selv, men det enormt venlige personale sørgede som sagt godt for os.

Vi siger tak til de glade folk på Italiano, og på gensyn :)

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Ristorante Italiano

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×