Mangospot.dk

På udkig efter...
I Holstebro (skift)

Burger King

Banegårdspladsen 10, 8000 Århus C
15anmeldelser

Burger King opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 15Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

20 september 2009 16:23

1 1 5
Kære Burger King ved banegårdspladsen.

Hvorfor skal man vente i hundrede år på at blive betjent ?

Og når man så har bestilt, så skal sgu vente en gang til på at I laver maden !

Hallooo siger ordet: fast food Jer noget ?

Det er søndag eftermiddag og på den side hvor vi sad talte jeg ialt 16 personer ud af ca. 50 pladser. Der er så møj beskidt på, ved og omkring bordene, området omkring servietter og ketchup var direkte uhumske og klamme.
Gulvet ligner noget der er løgn.

Fra mine to børn og jeg gik ind af døren til vi sad og spiste gik der ca. 20 minuter...
2 kids meal til børnene og 2 cheese burger og en pomfrit til mig. 20 minuter.

Det er bare for ringe.

Der er 2 grunde til at I ikke får 0 mango.

Den første er at man minimum skal give 1.

Den anden er, at det er mig der er idioten og går der ind.

09 marts 2009 14:17

1 1 5
BurgerKing snyder deres medarbejdernes i løn, og hvis man brokker sig over det så bliver man fyret ellers også bliver behandles på en dum måde.Jeg vil ikke finde mig i det derfor jeg stoppet inden de misbruger mig og min ven han blev fyret fordi han meldte sig syg. HVAD ER DET FOR NOGET?

10 januar 2009 22:14

1 3 5
Ikke min favorit spisested, men hvis jeg skulle stå imellem en beslutning om Mc D eller Burger King, så vil valget uden tvivl være Burger King.

- Bedre burgere: Det ligner en burger og ikke noget plastikhalløj.

- Friskere råvarer (ifølge hvad jeg kan smage).

- Mere sprøde og smagsfulde promfritter.

- Acceptabel hastighed af madlevering: Jeg giver mig aldrig til at spise mad, hvis jeg har travlt! Ellers kan jeg da ikke nyde maden!

MEN MEN MEN, jeg savner stadigvæk Subway Food (Sandwiches) i Århus :( :( :(

08 december 2008 19:55

1 5 5
Helt klart 5 fra ming side, da jeg synes det er herre lækkert mad. Jeg arbejder selv på BK, og har lige lidt at tilføje:

- Ventiden skyldes at de såkaldte "store" burgere, dvs burgerne med salat og tomat i, laves efter de er blevet bestilt, da BK går meget op i, at maden er frisk. Derfor går personalet i køkkenet først i gang med burgeren efter den er bestilt, og hvis der er travlt, kan der være andre burgere før. Vi kører ikke efter McD konceptet, hvor de laver burgerne 10 ad gangen, om så de ligger i en time.

- Vi er altid mega hygiejniske hos BK og vasker hænder med neglebørste og godt med søbe i 2 min. mange gange hver vagt. Men da det skal gå så hurtigt som muligt, er det ikke altid vi kan gå ud i restauranten. Vi er derude ca hver 15.-25. minut, men der bliver lynhurtigt beskidt igen.

KOM PÅ BURGER KING, det´ fucking lækkert mad :)

16 november 2008 20:16

1 1 5
De får en enkelt for deres hotwings.

Ventetiden er dog alt, alt, alt for lang. Fast-food konceptet er blevet voldsomt misbrugt. At man kan stå en fredag ved en 6-7 tiden og se en 4-5 mennesker på arbejde, plus en til rengøring er da også for dumt...

09 november 2008 20:27

1 1 5
burgerking i city syd (skalborg) vente tiden er for lang, køkkenet er ulækkert, personalet er for uerfarne, burgerne er tit genopvarmede også skal man betale for pomfrit sovs til sin menu...

31 oktober 2008 17:18

1 5 5
ej nu vil jeg lige svare på alles jeres holdninger/fordomme om BK.

1. Kvaliteten er 100% iorden, det er ikke vakum pakket som MC D's mad når det kommer hjem til dem før de klasker det i burgerne.

2. Det med at det roder: FOR FANDEN så lær da jeres med kunder at lige tage bakken med til skraldespanden, i går da alligevel forbi den?

3. Ventetiden? okay, mange kunder kommer altid op og ikke aner hvad de skal bestille selvom de måske har stået der 5 min. og ventet så er det også svært for bk'menneskerne at hjælpe på de 3 min. de har.

4. sofaerne: de er blevet lavet, men problemet er at det kun er 2 mdr. siden og folk har allerede smadret dem.

Burger King for klart 5 fra mig. først fordi de behandler kunderne ordentlig, de giver dem tid og læg mærke til hvor gode de er til at reklamere ;)

19 februar 2008 12:52

1 3 5
den får tre stjerner, i den kategori som hedder "fast-food-steder". Hvorfor ellers komme der så tit, hvis det hele er noget lort??
Maden er som den er, men man regner heller ikke med andet. Pomfritterne synes jeg faktisk er ret gode og burgerne er lige det mere sprøde i forhold til McD. Jeg er klart fan af Burger King i forhold til McD. Men - ventetiden... Det kan simpelthen ikke være rigtigt at det tager de der 5-10 min at få sin menu. Det er bare ikke hurtigt nok, når det er en fast-food restaurant. Der er ALTID ventetid, det virker som om, at der aldrig, aldrig er nok på arbejde.
Men i forhold til genren, synes jeg det er et fint sted til tømmermænd. Men få nu for fanden lavet de hynder man sidder i - der er hul i dem ALLESAMMEN og det har der været i hundrede år! Få det dog fikset, hvor er det virkelig kikset!! (et lille rim til sidst) :)

02 januar 2008 00:26

1 3 5
Jeg snupper en Double Whopper på vej hjem.

Fast food leveres hurtigt. Lige til at tage med hjem.

Tripple Whopper Cheese Menu er lækkert en gang imellem.

Det er lækkert.

20 marts 2007 11:55

1 1 5
Genial tømmermændsmad - men det er også kun i den sammenhæng jeg tager der forbi; og tager det med hjem. Absolut ikke et hyggeligt sted med god stemning.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Burger King

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×