Mangospot.dk

På udkig efter...
I Holstebro (skift)

Hotel Aulum Kro

Jernbanegade 1, 7490 Aulum
1anmeldelser

Hotel Aulum Kro opsummeret

Mangospot.dk

1 5
1

1 ud af 5 mangoer
Baseret på 1Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

20 februar 2011 15:35

1 1 5
Vi var i dag på Aulum kro. 2 voksne og 2 børn.

Børnene fik lasagne og spagetti med kødsovs, hvilket var okay, Min kone og jeg bestilte Tornadoes bearnaise(218kr pr ret) Tjeneren kom med børnenes mad, og sagde at vores ville komme et par minutter senere, det blev så godt 15min senere.

Tilbehøret var fint, MEN bøffen (ca 150g) som skulle forestille oksemørbrad, var stegt i ovnen, den var sej, smagte som gl dags okse steg, tørt i minimum 1,5cm tyk skorpe, kødet var efter min menig for groft i fibrene til at være mørbrad, men måske kokken bare havde evnerne til at ødelægge et stk kød på det groveste. Jeg gik i køkkenet, og fortalte tjeneren, at det ville jeg ikke accepterer, men fik ingen respons, før jeg efter 5 min igen kontaktede tjeneren, og sagde at jeg ikke ville have et nyt stykke kød, for der var alle de andre færdige med deres mad,
Tjeneren virkede ret ligeglad. gav mig en regning uden beregning for min ret.( min kone havde tygget sig igennem det meste af hendes).
Efter vi havde forladt stedet, tjekkede jeg regningen, og kunne konstatere at selv om der stod 441kr kontant nederst. havde de bonnet mig 486kr. Da jeg vendte til bage til tjeneren, var hun tydelig utilfreds med at jeg brokkede mig om dette. ikke noget med "beklager fejlen, og det tørre og seje kød.
Så alt i alt, kan jeg kun anbefale folk, ikke at besøge dette sted.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Hotel Aulum Kro

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×