Mangospot.dk

På udkig efter...
I København (skift)

A Hereford Beefstouw Kbh

Vesterbrogade 3, 1620 København V
2anmeldelser

A Hereford Beefstouw Kbh opsummeret

Mangospot.dk

1 5
1

1 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

18 februar 2013 19:21

1 1 5
En dejlig 3-retters menu

04 november 2010 19:52

1 1 5
Var i tivoli med familien, og skulle have en hurtig frokost. Hereford Beefstouw var oplagt, da der ikke var så mange mennesker derinde, og vi tænkte at maden ville komme hurtigt.

Selve omgivelserne var pæne og rene, og jeg kunne godt lide, at man sad i danske designerstole. Det var super lækkert.
Også skønt at sønnike fik tuscher og malebog at beskæftige sig med, og at de havde en handy sitt, som vi kunne sætte på stolen, så det ikke var noget problem at have et barn med.

Der var en forholdsvis lang ventetid på maden i forhold til antallet af mennesker. Vi havde en træt søn, så det havde været rart, at de som minimum havde været lidt hurtigere med at komme med børnemenuen, det er ikke smart tænkt af tjeneren. og helt ærligt hvor lang tid kan det tage at lave pølser med pomfritter. 40 min- synes jeg er i overkanten.

Vi bestilte bøffen og burgeren medium stegt. Men begge bøffer var fuldstændigt tør og overstegt, og smagte på ingen måde godt. Kartoflerne dertil var godt nok hjemmelavede, men en eller anden underlig årsag virkede de meget tørre. Jeg synes personligt, at det er den kedeligste bøger jeg har fået i umindelige tider. Synd, for det var ellers en fornaio bolle, som ellers normalt forbindes med kvalitet, men den her var blevet skamristet så den mest af alt mindede om en tvebak.
Børnemenuen var den, som var mest indtagende. Dejligt med sprøde pølser og hjemmelavet remoulade.
Deres æblemost var også et stort plus og kan anbefales.
Det var en meget flad fornemmelse jeg havde i maven, da jeg gik derfra. Hvis ikke de får en ny kok til at tage sig af bøfstegningen, spår jeg ikke restauranten nogen god fremtid. Man bliver nødt til at have styr på stegningen af bøffer, når man er et bøfhus.

Rammerne er gode: nu mangler maden bare at følge efter.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om A Hereford Beefstouw Kbh

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×