Mangospot.dk

På udkig efter...
I København (skift)

Den Franske Cafe

Sortedam Dossering 101, 2100 København Ø
1anmeldelser

Den Franske Cafe opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 1Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

21 november 2008 13:20

1 4 5
Var på den franske café en varm sommerdag. Uden for caféen var der en række små hyggelige træborde. Det er skønt sted at side, dejligt uforstyrret (ingen biltrafik) og fantastisk udsigt til søerne. En lille oase for københavnere vil jeg mene. Vi prøvede en fransk burger og laksesalaten. Begge dele var smukt anrettet. Laksesalaten var meget delikat og smagsnuancerne passede godt sammen. Burgeren og hjemmelavede kartoffelbåde var meget voluminøs størrelsesmæssigt. Jeg vil mene, at der nærmest var nok til to mennesker i den ret.
Burgeren blev serveret med lækker champignon sauce og cornichoner- hvilket var en dejlig afveksling i forhold til den gængse "caféburger". Caféen var også meget hyggelig. Ved disken kunne man også se et spændende udvalg af kager, som jeg kunne tænke mig at afprøve en anden gang. Betjeningen var ikke den hurtigste, men venlig- hvilket er det mest afgørende. fire mangoer til den franske café som er et besøg værd.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Den Franske Cafe

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×