Mangospot.dk

På udkig efter...
I København (skift)

LUNA's Diner

Sankt Annæ Gade 5, 1416 København K
2anmeldelser

LUNA's Diner opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

06 januar 2009 15:23

1 5 5
Luna's Diner laver de skønneste brunch. Hver gang jeg er i KBH skal jeg bare derned og have en Brunch. Det er en hyggelig atmosfære, sød og hurtig betjening og rimelige priser. Der er super meget at vælge imellem og det er virkelig kvalitet for pengene! Kan varmt anbefales.

20 november 2008 21:42

1 3 5
Café Luna er en rigtig hyggelig café på Christians havn. Det er et sted som henvender sig til et meget bredt publikum. Her finder du både venindepar, herreklubber, børnefamilier og studerende. Indretningsmæssigt synes jeg, at baren bemærker sig ved en minimalistisk stil på den gode måde. Der er små borde med hyggelig belysning.
På menukortet kan du finde lidt af hvert- alt fra lækre wraps, salater, burgere og wokretter. Så der burde være noget for enhver smag, hvilket er et plus.Har prøvet wrap med salat (den med kylling og bacon)den var superlækker, og portionen var tilpas fyldig, så selv en stor mand kunne blive mæt. Har ikke prøvet wokretterne, men synes at idéen med at få wokretten i selve wokken er meget cool. Burgerne er ok, men ikke meget anderledes en den bedste fra Burgerking. Til gengæld vil jeg gerne give caféen et plus for, at man kan vælge flere forskellige dressinger til dine fritter, og de virker hjemmelavede og smager rigtig delikat.
Sidst men ikke mindst har de rigtig lækre frugt smoothies og rigtig gode drinks til ganske fornuftige priser. Helt sikkert et sted, som er værd at prøve

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om LUNA's Diner

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×