Mangospot.dk

På udkig efter...
I København (skift)

Madklubben

Store Kongensgade 66, 1264 København K
5anmeldelser

Madklubben opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 5Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

07 March 2015 18:22

1 4 5
Simpelthen ét at mine favoritsteder i København. Utroligt lækker mad til små priser. Jeg synes, det er helt fantastisk, at jeg for 250 kr kan få 4 retter i en så god kvalitet! Servicen er ligeledes varm og imødekommende. Vi havde den venligste mandlige tjener som hele tiden tjekkede op på om det hele var tilfredsstillende. Jeg kommer igen og igen! :-)

29 June 2011 16:10

1 4 5
Gimrende,veltillavet, velsmagende mad til smukke priser. En rar, afslappet og uptrætentiøs atmosfære, men med en snært af det lidt hippe. Maden i gode, tilpasse portioner (terrin og røgvarer - kylling - rabarber -desserten en formidabel blanding af sukker/syre/salt, let/tung), og kaffen fås næppe meget bedre andre steder. Sød betjening, men anelse uprofessionel og lidt mere optaget af at spørge, om alt var godt, end at sørge for, at bordene blev betjent optimalt (manglende udskiftning af glas, tallerkener, der fik lov at stå lige lovlig længe o.l.) Men summasummarum: En rigtig god oplevelse til en rigtig god pris.

29 June 2010 06:51

1 1 5
Jeg var på Madklubben den 24. juni i forbindelse med min brors dimission.

Konceptet på madklubben er utrolig godt. Lækker mad til billige penge. Maden levede da også op til forventningerne. Det smagte godt, det var vel tilberedt, og det var også en oplevelse for øjet. Desværre var betjeningen helt utrolig dårlig, og det overskyggede hele restaurantoplevelsen. Vi følte hele tiden, at vi blev glemt, og det var svært at komme i kontakt med tjeneren.

F.eks:

- Vi bestilte drikkevarer som ikke kom.
- Da vi bestilte hovedretten, blev vi ikke spurgt om, hvilket tilbehør vi ønskede der til. Da vi kom i tanke her om, måtte vi selv bestille kartoflerne efterfølgende.
- Da vi bestilte kaffe til desserten fik vi beskidte kopper. Samtidig var der uheldigvis noget galt med stempelkanden, hvilket betød, at det hele skvulpede over, da stemplet blev trykket i bund. Vi fik fat i tjeneren, der kom og tog stempelkanden med sig. Desværre fik vi aldrig leveret en ny.

ØV - Restaurantbesøget endte med at blive en lidt kedelig begivenhed. Og det var ærgerligt at den ellers udemærkede madoplevelse, blev overskygget af den dårlige betjening.

07 April 2009 13:53

1 4 5
Effektiv, livlig og kvalitetsbevidst restaurant i hjertet af København - der lever op til sit motto: Bistro de lux - gastronomi til folket. På madklubben har man formået at skabe en urban og tjekket restaurant - uden at det af den grund går hen og bliver "storbysmart". I retterne er hovedvægten lagt på det franske køkken, fusioneret med stærke relationer til ny nordisk madtradition.
Maden var både simpel, god og mættende - retterne var velkomponerede og garneret med en vis portion ærlighed, hvilket gør at en aften på Madklubben er en glimrende oplevelse, hvor man i afslappet stil kan spise sig igennem 4 retter mad for sølle 250 kr. - det er billigt, kvaliteten taget i betragtning! Et velkomponeret vinkort bydes der også på - igen med en rimelig prispolitik - vi drak en glimrende Gigondas for 400 kr. flasken. Betjeninen var yderst effektiv og vi manglede aldrig hverken vand eller det lækre brød der serveres på dette sted. Skal man spise mange ude så vil jeg klart anbefale at overveje Madklubben.

18 January 2009 20:05

1 4 5
Var på madklubben for første gang i fredags. Vi havde bestilit bord i forvejen, da stedet er fyldt til randen og derfor - efter min mening - ikke egner sig til et drop-in besøg.

Stilrent og lækkert indrettet, venlig betjening. Vi fik tilbudt et andet bord, da vi frøs ved det første, som var tæt på døren.

Til forret: 1. muslinger i alskens afskygninger - ekseperimenterende og nytænkende, men ikke min favorit. 2. Svinekæbe - perfekt mørt, sprød "forårsrulle", lidt rejer og selleriskum. Lækkert og veltilberedt.

Hovedret: Fiskedeller med syltede rodfrugter på en bund af sennepskorn - lækkert og let. Oksetykkam med alverdens løg - velsmagende og mørt. Fint brug af et billigt stykke kød.

Dessert: Blomme og pærekompot med vanilieis - helt enkelt, med en fantastisk smag.

Dertil en flaske huset vin - en god chardonnay samt masser af vand, som tjenerne sørgede for at vi aldrig manglede.

3 personer - ca. 750 kr.

Husket bedst besøget for; nytænkende sammensætning af råvarer til en MEGET favorabel pris.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Madklubben

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×