Mangospot.dk

På udkig efter...
I København (skift)

Oak Room

Birkegade 10, 2200 København N
2anmeldelser

Oak Room opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

11 februar 2009 19:08

1 4 5
Oakroom laver nogle gode drinks. Det er et fint "gå-i-byen" /hang-out sted for folk over de 25. Der er bare en træls ting ved stedet - der er ikke plads nok. Tit oplever man, at der er proppet og overfyldt. Derfor er tricket: Kom tidligt. Hvis du fortsætter direkte fra en fredagsbar eller er tidligt i byen, er Oakroom stedet at tage hen, så kan man nuppe det gode bord, eller den gode plads ved baren og så smutte videre omkring kl.24, når der bliver for proppet.

I øvrigt har de et hyggeligt setup med varmelamper udendørs (der virklig varmer), så man kan sidde udenfor tidligt på foråret til sent på efteråret.

01 januar 2009 18:49

1 4 5
Oak Room er et meget trendy sted, så trendy at da jeg sidst var der var der så proppet af mennesker, at man stod som sild i en tønde og det var svært at komme rundt på stedet. Hold da op- tænkte jeg- hvad får folk til at strømme hertil. Det forstod jeg straks da jeg fik smagt både den non-alkoholiske drink samt drinken lady killer og Big aple berry. Den non-alkoholiske drink som ikke stod på kortet, blev fremtryllet af en kvindelig bartender- og hvilken drink- den smagte himmelsk. Den bedste drink jeg nogensinde har fået...selv om jeg normalt ville holde mig til dem med alkohol i. Den burde de føre på kortet. De andre drinks var også absolut i særklasse.
Den kvindelige bartender stedet har ansat havde et imponerende overblik...Hun kunne betjene tre-fire kunder på en gang og holde styr på samtlige drinks bestillinger uden at lave fejl. Det kalder jeg professionalisme.
Publikum, som var der den aften jeg var der var 25+. Hovedparten mellem 25 og 40 år.
Der spilles loungemusik. Desværre er musikken ret høj, hvilket gør det svært at konversere- det er en skam. Drinks og betjening ligger absolut til 5 mangoer. Pladsmangel og for høj musik trækker stedet ned til 4 mangoer.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Oak Room

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×