Mangospot.dk

På udkig efter...
I København (skift)

Restaurant Nha Trang

Jesper Brochmands Gade 11, 2200 København N
1anmeldelser

Restaurant Nha Trang opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 1Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

08 november 2010 00:10

1 4 5
Super lækker vietnamesisk mad, lidt ventetid skal påregnes,men super venlig betjening.

Vi prøvede forskellige forretter. Det var dem, som jeg personligt var mest begejstrede for. Både forårsrullerne, de vietnamesiske ruller og bageutten med forskellige marinerede stykker kød var meget lækre. baguette skulle man vente på ca. 40 min. Men den er bestemt ventetiden værd. Vi fortrød bitterligt, at vi ikke havde bestilt flere af den. Jeg kan derfor anbefale at bestille flere forskellige forretter og så få dem bragt ind løbende. rigtig mange bestilte supper, og de virkede meget begejstrede. Så næste gang skal jeg prøve det. foretter kostede omkring 50 kr pr. styk.

Hovedretterne var også ok. Vi fik vietnamesiske oksekødsspyd med ris og vietnamesiske spareribs. Der var ikke så meget kød på de spareribs, men de smagte fint. Oksekødsspydene var også meget lækre, men for en kødelsker, så var mængden nok lige i underkanten. Hvis man kun bestiller hovedret. jeg vil anbefale folk at købe 1-2 forreter + en hovedret.

Deres vietnamesiske limonade smager himmelsk, og duftede også til deres vietnamesiske kaffe, den tror jeg ligeledes smager himmelsk.

Konklusion:
Super lækre forretter.Hyggelig indretning.Super venlig og imødekommende betjening. Børn er tilladt, der er en barnestol (husk at reservere den).

Eneste minus: en del ventetid skal forventes, fordi stedet leverer en del mad ud af huset.Men det er jo kun et tegn på god mad!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Nha Trang

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×