Mangospot.dk

På udkig efter...
I København (skift)

Restaurant Umami

Store Kongensgade 59, 1264 København K
1anmeldelser

Restaurant Umami opsummeret

Mangospot.dk

1 5
1

1 ud af 5 mangoer
Baseret på 1Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

24 august 2009 04:49

1 1 5
Prætentiøst, dyrt og dårligt. Tre egenskaber der næppe gør en restaurant ære...

Det første der falder i øjnene ved Umami er den tjeckede lounge-agtige facade, men det snyder, for hvis du, som de fleste, bliver placeret i den skumle stueetage føles det hele lige pludselig lanaaangt mindre tjecket. Ok vi var der ikke for interiøret, men alligevel.

Betjeningen var for så vidt fin fra starten af; vi fik en opsumering af hvilke øl/saké-typer der passede til hvad, men ikke på en påtrængende måde. Menuen virkede super delikat, så vi bestilte en relativ dyr omgang omgang sushi, perlehøne, suppe og nudler. Indtil videre var alt egentlig ok, men så kom maden. Tør, smagsløs og generelt kedelig sushi, en mikroportion sej perlehøne på en latterligt gigatisk tallerken, dødsyge nudler a lá Netto. For at toppe det hele af blev vi tilbudt vand til 75 kr. pr. person. Dvs ægte japansk kildevand, men helt ærligt vand til 75 kr.??? Godmorgen...
Hele herligheden endte med at koste 1800 kr for 3 personer, hvilket i sig selv ikke er astronomisk, men oplevelsen taget i betragtning var det en tiendedel værd.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Umami

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×