Mangospot.dk

På udkig efter...
I København (skift)

Sebastopol

Sankt Hans Torv , 2200 København N
2anmeldelser

Sebastopol opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

01 august 2011 09:07

1 3 5
For et par år siden var jeg på Sebastopol og havde nogle helt vidunderlige oplevelser. Så da vi var tilbage i byen ville vi vende tilbage.
Men der er desværre sket et kvalitetsfald siden sidst.
Vi skulle selv sørge for at få fat i en tjener, der kunne komme at tørre de udendørsborde af pga. regn til trods for, at der ikke var specielt mange gæster. På menukortet savner jeg en børnemenu der er beregnet til børn, som endnu ikke har fået tænder så de kan spise en kyllingefilet. F.eks. fisk eller kødboller som er lettere at tygge.
Vi bestilte en to retters menu, en burger og en portion pomfritter til sønnike.
Betjeningen var ikke særlig opmærksom, og vi måtte spørge flere gange efter drikkevarer. Utilfredsstillende at de sidstbestilte først kom efter at hovedretten var indtaget. Forretten kom først efter 40 min. Lidt lang tid, når der er tale om en kold anretning, hvor ingredienserne helt sikkert må være forberedt i forvejen. lang tid, når man tænker på at vores søn så også skulle vente længere på sin mad.
Generelt var maden ok, men sans plus. Slet ikke på højde med det jeg tidligere har oplevet på stedet. Pomfritterne var alt for fedtede og ikke særlig lækre. den hjemmelavede mayonaise var skiftet ud med KRAFT salatmayonaise. Virkelig kedeligt. endelig synes jeg, at stedet burde skamme sig over at tage 30 kr for en mikroskopisk tallerken pomfritter til et barn på 2 år.
Toiletterne var ikke særlig rene og virkede ikke hygiejniske. Jeg ved ikke om stedet har skiftet ejer, men det virker som om, at stedet har hvilet lidt for meget på laurbærrene. Op på dupperne !

18 november 2008 22:40

1 4 5
En rigtig hyggelig café med udendørs langborde, kulørte lamper og god udsigt til Sankt Hans Torv. Har besøgt stedet i flere omgange, og jeg kan virkelig godt lide stedet dels pga. af maden, som jeg finder meget delikat. Har primært nydt de lidt lettere retter, da jeg besøgte stedet i sommerperioden. Men både fiskesuppe og muslingerne kan anbefales. Dette gælder tillige deres burgere, som er rigtig lækre. Desserterne/kagerne er også udemærkede.
De udendørs langborde, gør at man er placeret meget tæt på sine "nabogæster". Enten kan man lide det eller også kan man ikke. Det kan være en sjov måde at møde nye mennesker på, da man let falder i snak med folk. Omvendt er de udendørs borde måske ikke det mest ideelle til romantiske parmiddage for to- hvor der skal udveksles meget private konversationer.

Stedet var ganske nydeligt indenfor- og toiletterne pæne og rene. Eneste minus var den noget langsommelige og ikke specielt smilende betjening. Lidt mere smil tak.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Sebastopol

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×