Mangospot.dk

På udkig efter...
I København (skift)

Verde FOOD & Coffee

Nørre Farimagsgade 72, 1364 København K
3anmeldelser

Verde FOOD & Coffee opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 3Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

27 juli 2009 11:12

1 5 5
Super sted - fed stemning, blev inspireret af den seje stil med betongulve og hylder.
Kaffen er super - og det sjove var at jeg så faldt over et par jeans derinde også. De laver iøvrigt også juicer og har åbent fra død tidligt - så jeg ligger vejen forbi på vej på arbejde nu og napper den med ananas, æble og lime (jeg ved det lyder som en underlig kombo - men den smager simpelthen fantastisk og gør mig frisk og klar på dagen)

26 juli 2009 15:14

1 5 5
de laver verdensklasse juicer - prøv den de har med ananas, æble og lime - helt fantastisk kick.. og så har de enormt fede ting som man ikke lige finder andre steder, jeg køber økologiske dåsesodavand der som er uden sukker og tilsat stads. - ja og så er der piv-hyggeligt og de har mega go kaffe
N.E

15 juni 2009 21:31

1 5 5
Fantastisk kaffe, bønnerne er fra Riccos men den smager næsten bedre hos Verde. Og så er det super fedt at man kan få sig et par øko jeans (i lækkert design) mens man suger en cortado. Og ikke at forh´glemme - SUPER service, altid glade og smilende folk bag disken!!!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Verde FOOD & Coffee

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×