Mangospot.dk

På udkig efter...
I København (skift)

Vero Italiano

Larsbjørnsstræde 23, 1454 København K
4anmeldelser

Vero Italiano opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 4



Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

22 juni 2010 11:27

1 4 5
Spiser af og til frokost fra Vero Italiano (som vist betyder "ægte italiener") og jeg er vældig godt tilfreds.

Frokostretterne er mættende og rimelige i pris, men bedst af alt er de smagfulde og frisklavede på ægte italiensk manér, og det er da også ægte italienere, som står bag disken i denne lille kælder-trattoria i indre Kbh.

Måske ikke det sted, jeg ville vælge til en første date, der er temmelig meget trafik ind og ud fra mange takeawaykunder og lidt bart i lokalet, men det er klart min favorit blandt frokostmulighederne i området, og jeg giver Vero Italiano min varmeste anbefaling!

30 maj 2010 01:13

1 5 5
jeg har været for spiser en sandwich....surprise!!!!! jeg fik det bedste sandwich i mit liv....med økologisk brød og fresk vare....nu de italiener har også økologisk pizza med fuldkorn mel....deliziosa..

22 januar 2010 01:22

1 5 5
jeg har spist for det først gang hos Vero Italiano på larsbjørnsstræde...jeg synes de laver fantastisk sandwich med god service og meget hurtig og effetivet....jeg vil kom back..i morgen....Sara

26 december 2008 00:47

1 2 5
jeg er været os vero italiano og der er en rigtig god sted for spiser god mad med rimlig pris...god atmosfer og god service ...italian corner lidt specielt

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Vero Italiano

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×