Mangospot.dk

På udkig efter...
I København (skift)

Vita Boost

Godthåbsvej 6, 2000 Frederiksberg
4anmeldelser

Vita Boost opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 4Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

19 januar 2011 16:00

1 5 5
Acai smoothie, muuuuuuuums nøj den var god, har ledt og ledt efter rigtig acai og har endelig fundet stedet. Hos Vita Boost har de rigtige Acai ikke pulver som jeg har fået mange andre steder som er ok i mangel af bedre, men her er den rigtige vare så til alle Acai fans kig ind til Vita Boost på frederiksberg. Bedste smoothie jeg har fået i år juubiiiii

24 januar 2010 11:26

1 5 5
Vuuuaaw jeg er glad for at min veninde lokkede mig ned til Vita Boost, absolut byens bedste smoothies, jeg fik også en af deres lækre salater dejligt med noget lækker raw food det mangler der i københavn. De serverer også økologiske wheatgrass shot og ingefær shots mmmm det er bare et herligt vitamin boost her i vintertiden. Kenneth

11 december 2009 11:25

1 5 5
Hej har set flere anmeldser af vita boost nu rundt omkring på nettet, så nu var det tid for mig at tage dertil og samge på varene , jeg fik mig en smoothie og en wrap vauw absolut byens bedste smoothie, har ellers været på de fleste smoothie barer efterhånden da jeg er stor fan af smoothies. Nu behøver jeg ikke søge videre Vita boost har fået en fast kunde til det er helt sikkert, absolit byens bedste ikke så meget ekstra fyld men masser af frugt, kan kun varmt anbefales til jer som elsker smoothies.

24 juni 2009 14:45

1 5 5
Hej med dig
Jeg var forbi Vita Boost butikken fordi, min veninde Christina er ansat i Frb. Centret og hun kommer tit hos Vita Boost og får deres lækre smoothies. Så måtte jeg prøve det og jeg må sige, at de er lækre og flotte. Så lokkede jeg min mor til at vi fik smoothies til Sankt Hans. Hun blev også ellevild!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Vita Boost

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×