Mangospot.dk

På udkig efter...
I København (skift)

Wascator

Refsnæsgade 32, 2200 København N
1anmeldelser

Wascator opsummeret

Mangospot.dk

1 5
1

1 ud af 5 mangoer
Baseret på 1Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

20 november 2008 21:22

1 1 5
wascator er en anderledes café. Den har retro look, små skoleagtige borde og stole i forskellige højde og drøjde. Det virker enormt hippie cool og den dag jeg var der var der reggaemusik i baggrunden. Så decor og musik giver meget afslappet stemning. So far so good.
Der er ikke noget menukort, de tre retter som serveres står på endevæggen. Det vidste vi ikke, da vi bestilte bord, så det kom lidt bag på os- at der ikke var noget af den mad, man typisk kan købe på café. Ikke et sted for kræsne personer!
Den aften var der kødboller med pasta, kålpølse ret og så svinemørbrad med grønt. Vi prøvede deres svinemørbrad til 130 kr. Maden smagte sådan set ok, men mindede meget om den type mad, der bliver fabrikeret i kollegiemadklubber. Herudover vil jeg nok tvivle på, om kødet rent faktisk var mørbrad.I struktur og konsistens mindede det meget mere om svinekam/flæskesteg. Det holder simpelthen ikke! Herudover var der tre kartofler, 2 skiver syltet agurk og to blade salat. Så min mave knurrede stadig da tallerkenen var tom. Oven på den omgang kunne jeg godt have brugt noget sødt...men desserter var ikke på deres menukort- øv!øv!øv!
Drikkevarerne var ganske udmærkede. Wascator kunne tilbyde flere lækre fadøl fra lokalt bryggeri.
Desværre gik jeg på toilettet inden jeg forlod stedet. stor fejl. Det var simpelthen så beskidt et toilet, og så stod der diverse ting på toilettet, som ikke hørte til der. Samlet vurdering. Et hyggeligt sted at drikke øl, men maden er ikke noget at råbe hurra for- og stedets ejere bør seriøst overveje at gøre noget ved toiletternes stand.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Wascator

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×