Mangospot.dk

På udkig efter...
I København (skift)

Yans Wok

Bagerstræde 9, 1617 København V
1anmeldelser

Yans Wok opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 1Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

18 november 2008 23:10

1 3 5
En af de bedste kinesiske restauranter jeg har prøvet i Danmark ren kvalitetsmæssigt. Var på Yans wok med nogle veninder på en kold vinterdag. Vi besluttede os for at prøve en af deres menuer- kan ikke på stående fod huske den nøjagtige pris, men mener, at det var omkring 220 kr pr. mand. Først fik nogle lækre ruller med laks. De var virkelig sprøde og smagte fint. Dernæst fik vi peking and med pandekager, forårsløg, agurk og blommedressing. Der var rigeligt af det hele, og kødet var reelt.
Endelig var der en ret med rejer samt en med oksekød i bønnesauce. Okseretten var et meget stort hit- den blev vi enige var favoritretten af dem alle. Til slut var der en sort/hvid ris dessert med et skud vanilleis. Selv om denne dessert bestemt var bedre end de fleste desserter, man kan få på asiatiske restauranter, så vakte den ikke stor begejstring ved bordet. Betjeningen var fin og effektiv. Hvis jeg kun skulle bedømme stedet på disse to ting, ville Yans wok få fire mangoer. Men men...
Selve restauranten er ikke specielt interessant udsmykket, og det trækker ned i det samlede indtryk. Herudover var der pivkoldt i restauranten og selv om de satte en varmeblæser på, så hjalp det ikke meget. Det holder altså ikke- og derfor kan det også kun blive til tre mangoer.
Men restauranten er bestemt et besøg værd!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Yans Wok

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×