Mangospot.dk

På udkig efter...
I Lemvig (skift)

La Mar

Havnegade 64, 7680 Thyborøn
2anmeldelser

La Mar opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

08 juli 2011 22:58

1 2 5
Resume:
Fantastisk sommermenu med frisk fisk og solmodne jorbær, hjemmelavet is men desværre halv-fordærvet kød. Køkkenet skal acceptere og rette op på fejl, og så er interiøret kedeligt. Men forret+dessert i verdensklasse!

Anmeldelse:
Interiør er svær at beskrive. Der er store polerede sandstensfliser i hele restauranten og du får trods det noget parcelhus-agtige ydre automatisk associationer til sydlige spisesteder. Plads er der nok af, desværre kun halvdelen ved vinduer, hvor udsigten dog også begrænses af ligusterhæk og parkeringsplads.
Menukortet var flot, og den aktuelle sommermenu aldeles attraktiv: indbagt søtunge med rejer og salat, tournedos med dagens kartoffel og hollandaise, jordbær-parfait med is.
Forretten var særdeles vellykket, fisken utrolig frisk og rejerne bestemt landet ind lokalt.
Hovedretten var ligeledes prangende sat op, og min kærestes stykke kød virkelig mørt, saftigt og velsmagende. Alt det, mit desværre ikke var. Stykket var harskt og tørt. Jeg kontaktede betjeningen, der tog det med i køkkenet, kom tilbage med tallerkenen med besked om det ikke fejlede noget. Så måtte min kæreste smage (!) for at overbevise om, at det virkelig var galt. Atter forsvandt min tallerken ud i køkkenet for denne gang at blive væk. Min kærestes stykke var angiveligt fra samme udskæring, og modbilligt blev også den taget retur - den smagte jo fint, var beskeden.
I stedet fik vi så to portioner med noget der vist var venø-steaks. I alle fald lækkert og mørt - men ikke tournedos...
Ret skal være ret. Desserten var fantastisk! Solmodne jorbær karamelliseret og serveret med hjemmelavet vanilieis. Virkelig lækkert.
Det er bare så ærgerligt, at man skal kæmpe for at få retten taget retur. Så rådet er til La Mar at stramme op på køkkenet, lige tjekke kødet en ekstra gang og ikke mindst købe kartofler nok, så man ikke løber tør inden aftenens sidste gæster har bestilt (ikke os).

06 februar 2011 19:22

1 5 5
Vi har spist der mange gange og har derfor fået en masse forskelligt. Vi har altid fået noget helt fantastisk godt mad, både fisk og kød. Jeg mener ikke, at jeg nogensinde har været på en restaurant, der kan måle sig med La Mar. Og prismæssig er det såmen ikke dyre end andre steder, så jeg kan kun give La Mar mine bedste anbefalinger.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om La Mar

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×