Mangospot.dk

På udkig efter...
I Nakskov (skift)

Restaurant Sarajevo

Nørrevold 22, 4900 Nakskov
2anmeldelser

Restaurant Sarajevo opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

01 October 2015 12:42

1 4 5
Jeg har efterhånden adskillige gange spist på Sarajevo, både alene, med familie og med venner Og der er altid stor tilfredshed. Udover at kvaliteten er helt i orden, og priserne forbløffende lave, så er der flere steder hvor de stikker ud med særdeles høj kvalitet. Et eksempel er deres Pizza'er der koster 56-65 kr og simpelthen er fundet til pengene. En ven, der er fanatisk Pizzaelsker er faktisk fremme med at der er tale om Danmarks bedste Pizzaer!! Smag kan jo altid diskuteres, og med Pizzaer kan topping, krydderier mm også diskuteres, men kvaliteten af bunden er fremragende - og det er den hver gang.

05 August 2011 18:29

1 1 5
Jeg havde inviteret min familie den 27.6., vi var 2 der fik den samme ret, vi blevb begge meget syge med dirraré og opkastning, da jeg havde anbefalet restaurant til min Bed & Breakfast kunder ville jeg selv prøve den, men det var som sagt en slem oplevelse, nu tør jeg ikke anbefale den mere, hvornår har der været tjek på restauranten?
Lilian Noval,

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Sarajevo

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×