Mangospot.dk

På udkig efter...
I Odense (skift)

Franck A

Jernbanegade 4, 5000 Odense C
4anmeldelser

Franck A opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 4Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

18 oktober 2009 17:02

1 1 5
2 mand. Sad udenfor i sensommeren. 2 mand til at betjene. Fik bestilt burgere som vi har fået før. Efter ca. 20 minutter kommer vores burgere som vi kan konstatere er blevet mindre på trods af højere pris. Da vi er færdige vil vi egentlig gerne have kaffe, men efter 45-50 minutter er der stadig ikke kommet noget og spurgt om noget overhovedet, går vi til baren og beder om at betale, for derefter at gå på en anden café for at få kaffen. Steder er pisse moderne og lækkert, men kan ikke leve op til det i betjeningen, eller kvaliteten på maden.
Priserne bliver højere og højere. Portionerne mindre og mindre. Betjeningen skal man næste gå efter for at få fat i. Men det er måske blot et "Jensens bøfhus" trick.

05 april 2009 16:24

1 1 5
Franck A kan absolut IKKE anbefales! Da hovedretter blev serveret, glemte de at servere sovsen. Det resulterede i at man måtte sidde og vente på sovsen, mens maden stod og blev kold. Tror absolut ikke deres bernaise-sovs er hjemmelavet, der var klumper osv. Smagte meget pulveragtigt.

I løbet af aftenen havde vi 5 forskellige tjenere. De resterende madrester blev ikke ryddet af bordet, blev stående i lang tid, ikke særligt lækkert at se på. Flere tjenere sagde at der havde været genrelt problemer i køkkenet.

Parret ved siden af var også stærkt utilfreds. Betalte slet ikke for deres mad, gik bare i raseri.

Toilet forholdene er absolut det mest ulækre ved stedet. Toiletpapir på gulvene. Afføring på toiletkanten. IKKE just noget der giver appetit!

Er ofte ude og spise, og er ikke overkritisk på nogen måde, men nogen gange er det bare ikke acceptabelt! Besøger ALDRIG Franck A igen, og kan generelt IKKE anbefale det til nogen! Gav overtjeneren konstruktiv kritik, men personen virkede ikke særligt modtagelig. Virkelig en skam at man får sådan en oplevelse på Frank A i Odense.

03 marts 2009 15:00

1 4 5
Vi var tre herre, der trængte til en tidlig frokost eller sen brunch. Valget blev brunch. Et godt valg, da vi havde været på en længere cykeltur. Uden overdrivelse var vi mere end almindelig sulten. Det indebar at vi fik smagt det meste. Kan varmt anbefale stedet, også hvis man er knap så sulten som vi var. Betjeningen var også meget opmærksom og venlig – også da jeg bad om mælk for anden gang til teen. Resultatet var en endnu større kande med mælk!

10 februar 2009 21:43

1 5 5
Super lækkert sted! Franck A er for det lidt mere eksklusive publikum. Flot og fancy indretning og i weekenderne ofte livemusik. Maden er god og drinksudvalget er rigtig godt. Men man skal komme der primært for at nyde den fede stemning Franck A emmer af.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Franck A

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×