Mangospot.dk

På udkig efter...
I Ringsted (skift)

Sandwich - Baren

Torvet B 1, 4100 Ringsted
3anmeldelser

Sandwich - Baren opsummeret

Mangospot.dk

1 5
1

1 ud af 5 mangoer
Baseret på 3Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

05 juni 2011 17:00

1 1 5
Jeg bestilte en salat, hvor jeg selv kunne vælge hvad der skulle i.
jeg valgte at få følgende: salat, majs, ærter, kylling, pasta og karry-dressing.
betjeningen var der ikke noget galt med, personen som betjente mig var ny - så det blev der taget hensyn til.
det er sket et par gange at der bliver ansat nye i sandwich-baren, og så putter de simpelthen ikke nok i, jeg har aldrig oplevet at få en så lille salat til 35,- det simpelthen ikke det værd. jeg fik måske 10 pastaer og min salat blev ikke blandet men dog ladt hver for sig i æsken. Man skulle måske få vist de nye og holde øje med de putter det rigtige antal i af jeres råvarer. Jeg har nu hørt fra mange at det er et stort problem hos her, og nu har jeg oplevet det et par gange også.

17 september 2010 16:54

1 1 5
den mest "kedelige" oplevelse jeg har haft meget meget længe!!! - min veninde og jeg skulle have lidt frokost og valget faldt desværre på sandwichbaren på torvet! en ung pige tog imod vores bestilling(vi havde nærmest den opfattelse at hun ikke rigtig gad!hun virkede noget træt)vi bestemte os for frikadeller fordi de var nylavede men der var ingen kartoffelsalat så vi blev tilbudt rugbrød som vi sagde ja tak til - hvorefter den unge dame tager en pose med noget rugbrød som hun står og tager op af posen stykvis mens hun undersøger dem og nogle skiver "flyver" over i skraldespanden mens andre skal udgøre vores frokost - min veninde spørger forsigtigt om der er mug på,men den unge pige forsikrer os om at det kun er for at tage de mest tørre skiver fra-men da vi kommer hen til bordet kan vi se at brødet er muggent og rødkålen er tør og kedelig. stolene vi sad på var iøvrigt fyldt i fletværket med madrester og krummer - ret ulækkert!den anden unge dame var dog sød og gav os noget andet brød-dog ikke rugbrød for det havde de åbenbart ikke mere af. jeg kan se at I har en glad smeiley - pas dog lidt bedre på den!!! en mango - for frikadellerne var nogenlunde!

14 september 2010 13:47

1 1 5
Jeg fik en salat som jeg ved bestillingen selv valgte hvad der skulle i. Råvarerne er som sådan fine nok. Men at jeg ikke får hvad der svarer til min bestilling er utilfredsstillende. Bestillingen lød på:
Tun, iceberg, pasta, æg, ærter, majs, hvidløg, agurk og cremefraise-dressing.

Jeg får en salat med:
Tun, fesne pasta, majs, tomat, bønnespirre!!, æg, ingen hvidløg, ingen ærter og ingen iceberg!! Der var så meget væde fra tunen at "salaten" badede i det. Så den var helt smattet inden jeg nåede at gå i gang med den.

Prikken over i'et i anmeldelsen er at det er faktisk sket hver eneste gang jeg har bestilt salat derfra. Selvom der er gjort opmærksom på at der er tidligere er sket fejl. Og når man oven i købet laver en specifik bestilling kan det vel for hel.... ikke være så svært at putte det i man bestiller?!

Slut herfra.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Sandwich - Baren

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×