Mangospot.dk

På udkig efter...
I Silkeborg (skift)

Restaurant Natalie

Ved Stranden 1, 9000 Aalborg
9anmeldelser

Restaurant Natalie opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 9Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

19 maj 2011 00:28

1 5 5
Det er altid hyggeligt at komme på restaurant Natalie, både i Aalborg og Løkken. God mad til fornuftig pris. Især kan gorgonzola steaken anbefales, lækker sauce med sprøde kartofler og grønstsager, for ikke at snakke om lækkert og mørt kød! God service, man bliver altid mødt med et smil. Tjernerne er gode til at spørge til hvad man synes om maden, om der mangler noget osv osv. Hyggelig stemning! Kan varmt anbefales.

18 maj 2011 22:18

1 4 5
Datoen er ikke korrekt, da jeg ikke kan huske hvornår jeg præcist var derinde sidst.

Restaurant Natalie er en travl restaurant, med en god atmosfære. Man får god, og meget, mad til billige penge og det er rart at være gæst et sted hvor man kan mærke at personalet har det godt og er imødekommende overfor én.

Natalie er den ideelle familierestaurant, men lige vel god for en flok venner at besøge.

27 marts 2011 11:46

1 2 5
Kun 2 chilier pga. servitricen, der var uforskammet, da vi gjorde opmærksom på fejl på regningen. Hun truede både med politiet og sagde:"Giv mig så de penge du står med!"Hvortil vi svarede, at vi jo kun ville betale for det vi havde fået.
Maden var god, men det er jo så nok sidste gang vi kommer der pga. en uforskammet servitrice, der ikke har lært tesen: "Kunderne har altid ret".
Uheldigvis har vi oplevet samme servitrice for en måned siden ikke var professionel - tog tallerknen fra mig inden jeg var færdig med at tygge af munden og der var stadig mad på tallerknen. Måske skulle hun uddannes noget mere - vil foreslå tjeneruddannelsen!

14 november 2009 18:40

1 2 5
2 simple retter som smagte ganske udmærket og til fornuftige penge. Dog gjorde man intet ud af hvordan maden blev serveret. Maden var kastet op på tallerken. Ingen drikkede rødvin på restauranten og udfra mit kendskab til husets rødvin som var den samme som for 8 år siden, da jeg besøgtede restauranten sidst. Så jeg valgte en fad øl. Virker som en banegård med meget støj og aktivitet, hvilket kan være fint såfremt man er på polterabend, men knap så charmerende såfremt man ønsker en rolig og romantisk aften over maden. Servicen middel. Lidt for travlt. Men der er masser mennesker og kigge på og især mange unge mennesker. Ganske udmærket i forhold til prisen.

22 juli 2009 14:32

1 1 5
ok

11 juli 2009 22:55

1 3 5
Datoen passer ikke, jeg kan ikke huske dato for sidste besøg.
Jeg har været på Natalie rigtig mange gange, både privat og med foreninger.
Det er et godt sted, rigtig god mad, og kæmpe portioner. Og utrolig billig, hvor får man 3 retter god mad til 127 kr.??
Et sted der kan anbefales både med og uden børn.

28 maj 2009 09:11

1 2 5
Jeg vil sige, hvis du er en familie, med små børn og op til 11-12 år, så er Natalie en udemærket restaurante.
Dog vil jeg så sige, at da jeg valgte at være romantisk på mmig og min eks kærestes års dag, blev jeg noget skuffet.
Der æmmer ingen form for romantik, betjeningen er sløv og værst af alt, der var fyldt med familier med små børn, hvilket resulterede i, at vi ikke kunne snakke sammen på et respektivt niveau.
Prisen er god, den er til at have med at gøre, og man får desuden udemærket mad for pengene. Dog skal man vente længe på sin mad. Der er meget rent og pænt, men ikke just romantisk, så ville ikke tage på en date der, men en tur med familien ud at spise, ville dette være det ideélle sted.

21 marts 2009 15:52

1 4 5
Træt og sulten efter en god shoppetur? Så er det her stedet hvor du garanteret bliver mæt og glad uden at få dankortet til at skrige yderligere.
Hurtig servering, stort menukort med andet end mexicansk. Slår f.ex. Jensen's med adskillige længder.

14 januar 2009 15:42

1 5 5
Fantastisk god mad til billige penge - vi fik 3 retter for 129 kr. pr. person. - vi kunne nærmest ikke gå hjem der fra :) - sådan har det været de to gange jeg har været der. Helt klart et besøg værd. :D

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Natalie

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×