Mangospot.dk

På udkig efter...
I Silkeborg (skift)

Svostrup Kro

Svostrupvej 60, 8600 Silkeborg
2anmeldelser

Svostrup Kro opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

27 marts 2010 10:50

1 5 5
Så gik vejen igen forbi Svovstrup kro. Denne gang var det for at afvikle vores søns barnedåb. Og lad det væres sagt med det samme. Vi var MEGET tilfredse med arrangementet. Vi havde inviteret 31 gæster til en uformel buffet (Ernas buffet) + kaffe, kage og alt hvad vores gæster måtte ønske at drikke. (øl, vand, vin)

Vi havde fået lokalet "Salen" hvor der var flot dækket op med sølvbestik, friske blomster og masser af plads til at vores børn kunne udfolde sig uden at "forstyrre" os eller andre gæster.

For at gøre en lang historie kort, syntes jeg faktisk at deres selskabsafvikling fungere bedre end a 'la carten.Tjeneren var sød og oplagt,og prisen var absolut fair. Vi ramte på den rigtige side af de titusind inkl. alt. Også inkl en pæn potion drikkepenge!

Alt i alt bliver det til 5 mangoer herfra :-)

12 januar 2010 18:04

1 3 5
Der er ingen tvivl om at der er atmosfære og sjæl på svostrup kro. Jeg har været der af flere omgange både til fest og frokost. Personalet er søde og rare, maden solid og jordnær, prisen afstemt og fair. Kroen har ved hvert besøg holdt hvad den lovet. Hverken mere eller mindre. Dette gør absolut stedet et besøg værd hvis man er til traditionelt dansk kromad. Vi fik pariserbøf (med MEGET frisk revet peberrod :-)), stjerneskud med to stegte fileter og gl. daws æblekage til dessert + kaffe (super!)

Read more: http://www.mangospot.dk/silkeborg/restaurant/svostrupkro-8482.aspx#ixzz0cPzzoNXZ

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Svostrup Kro

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×