Mangospot.dk

På udkig efter...
I Skanderborg (skift)

Hotel Himmelbjerget

Ny Himmelbjergvej 20, 8680 Ry
1anmeldelser

Hotel Himmelbjerget opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 1Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

20 juni 2014 21:15

1 3 5
Var inviteret på middag på Hotel Himmelbjerget til Mors dag. Det var alt i alt en hyggelig dag. Super flot udsigt og selve spisesalen opleves hyggelig. God og opmærksom betjening.
Det var en rigtig positiv oplevelse, at husets både franske hvidvin og rødvin smagte virkelig godt, langt bedre end de vine, man generelt kan blive præsenteret for på caféer og restauranter. Så det var et stort plus. Maden var til gengæld noget ujævn. Forretten med asparges og rejer var fin i smag og præsentation. Hovedretten var godt udtænkt, men måske havde tallerkenerne stået for længe inden servering, så kødet og flere af grøntsagerne var lunkne og saucen manglede krydring. Desserten var et kagebord med 3 forskellige kager og kaffe ad libitum, hvilket flere i selskabet var begejstrede for. Havde lidt svært ved at bedømme om kagerne var "hjemmelavede i restauranten eller om det var købekager. Samlet set var det en udemærket oplevelse. Vin. lokale og betjening trak op i det samlede indtryk, mens der var plads til nogle forbedringer på smagskontoen mht maden. Jeg har lyst til at komme igen.

OBS: Vær opmærksom på, at toiletterne findes i kælderen hvilket kan være problematisk for gangbesværede.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Hotel Himmelbjerget

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×