Mangospot.dk

På udkig efter...
I Skanderborg (skift)

Ry Park Hotel

Kyhnsvej 2, 8680 Ry
1anmeldelser

Ry Park Hotel opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 1Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

17 februar 2011 20:42

1 3 5
Jeg har tidligere besøgt stedet i forbindelse med kurser og 60 års fødselsdagsfest, hvor maden har været god. Derfor var det oplagt at prøve stedet igen.

Vi valgte at sidde i restaurant afdelingen. Hotellet har gennemgået en renovering, så den tidligere lidt mørke krostue nu emmer af modernitet, og menuerne består også primært af det moderne nordiske køkken med et par enkelte klassiske kroretter.

Vi valgte gourmetmenuen (ørred, krondyr), à la carte menu (hummerbisque m. limesorbet og friteret tang, krondyr) og børnemenu (lasagne med salat).

Jeg havde fået anbefalet hummerbisquen,og jeg elsker hummersuppe, men den her var helt forkert balanceret med hensyn til smag. Den var meget skarp og så ekstrem sød, grænsende til uspiselig. Ørredforretten fra gourmetmenuen, var sej og meget meget stærk i smagen, og den lille smule blomkålspuré, der var basen til fisken var næsten ikke eksisterende. Også den forret var næsten uspiselig, og jeg forstår ikke hvor sammenhængen med gourmet var her.

Heldigvis var børnemenuen en hit. Lækker hjemmelavet lasagne med frisk salat. Hovedretterne var også meget lækre. Dyreryggen var mør og perfekt tilberedt. Der fulgte en udsøgt vildtsovs til og små petitkartofler. De sprøde maltkiks udgjorde en god kontrast til rodfrugtstykkerne, kartofler og kødet.

Hvis bare jeg havde skulle forholde mig til børnemenu og hovedret, så ville stedet have fået rigtig mange mangoer.
Det, som trækker gevaldigt ned er forretterne. Her bliver Ry Parkhotel nødt til at rette op, hvis de vil have gæster i butikken.
Herudover synes jeg også godt, at betjeningen kunne forbedres. Hvis stedet skal fungere som gourmetrestaurant, så synes jeg, at tjeneren bør spørge gæsterne om de er tilfredse med maden.
Herudover oplevede vi også, at de personer, som kom senere fik serveret lækre gratis appetizers. Dem så vi ikke noget til, trods at vi bestilte langt flere retter fra deres menukort, herunder deres gourmet menu. Jeg ved ikke om de var venner, men det er bare ikke hensigtsmæssigt at lave forskelsbehandling.

Derfor kan det ikke blive til mere end 3 mangoer herfra i denne omgang.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Ry Park Hotel

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×