Mangospot.dk

På udkig efter...
I Thisted (skift)

Harmonien

Mejlgade 109, 8000 Århus C
5anmeldelser

Harmonien opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 5Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

29 august 2009 07:41

1 4 5
Fedt bette sted med rimelige priser. Gratis billard er et stort plus og bordfodbold for en femmer, dart lidt dyrere (8kr). Oveni det en rigtig sød bartenderinde som var meget behjælpelig, smilende og som sagt bare generelt sød. Jeg kommer helt sikkert igen og næste gang tager jeg mine hjemmedrenge med, for så skal vi satme starte en fest:)

03 juni 2008 22:14

1 1 5
Stedet er ødelagt pga de alt for unge mennesker. Forøvrigt så er baren sat til salg så vi må finde et andet legeplads.

08 marts 2008 03:47

1 1 5
Nu har vi da bare fået det fedeste sted at gå i byen..
Billige pils og drinks og vi må ryge.
Og så skal jeg altsa lige tilføje at der kommer en masse dejlige piger fredag og lørdag..vi ses helt sikkert næste weekend

27 september 2007 16:08

1 5 5
..

17 september 2007 23:01

1 2 5
Harmonien er en rigtig gammelbodega, hvis jeg ikke husker galt, så stammer den tilbage fra slutningen af 18oo-tallet, ligesom selve gaden, Østbanetorvet, gør det. Der var engang, hvor man, når man trådte ind af døren, i bogstaveligste forstand kunne mærke historien. Dette skyldtes de klisterede gulvbrædder, lugten og smagen af gammel tobaksrøg og urin i luften, og de gamle møbler, man var henvist til, men også selve indretningen, klientellet og billederne på væggene vidnede om, at stedet havde en lang historie. Sagt på en anden måde: Det var ikke lækkert at komme derind, men det var fedt. Man kunne bonge sig en smøg af de gamle, spille billiard eller raffle, og om søndagen var der bingo om kaffe, vin og ølkort. Med andre ord: Fedt.
MEN sidste sommer fik stedet nye ejere, interiøret fik en overhaling, der kom gulvtæppe, væggene til billiardrummet og krogen i hjørnet blev revet ned, så hele lokalet kunne gå i et, og som kronen over værket blev der installeret vagthunde i form af nye gæster med overdrevent muskuløse overarme og tribal tatoos. Underligt nok blev mange af stamgæsterne siddende, men jeg kommer der ikke mere, til trods for at jeg bor på den anden side af gaden.
En stjerne for de o.k. priser og en stjerne for stedets historie.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Harmonien

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×