Mangospot.dk

På udkig efter...
I Viborg (skift)

Trust Camping

Sørkelvej 12, 8882 Fårvang
2anmeldelser

Trust Camping opsummeret

Mangospot.dk

1 5
1

1 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

17 februar 2012 11:28

1 1 5
Kom tilfældigvis forbi for at tjekke pladsen ud, fordi vi måske ville bo der til sommer. Men alt var lukket, så vi kiggede os bare omkring. Pludselig kom min datter grædende, fordi en dame havde råbt "kan du så skrubbe af". Hun plejer ikke at græde over voksenkontakt. Fik fat på personen telefonisk. Hun erkendte, at hun havde råbt af hende, og knaldede derpå røret på. En person med empati råber ikke ad børn på afstand, men fortæller på en venlig måde, at de ikke må være der - eller spørger, hvor far og mor er henne. Man knalder heller ikke røret på, når en bekymret forælder ringer. Vil kraftigt fraråde at vælge en campingplads, hvor de ikke elsker børn. Vi kommer der aldrig mere.

13 juli 2011 23:43

1 1 5
Man kan ikke regne med en booking

Jeg ringede til dem og bookede en hytte som vi kunne overnatte i på vores kanotur på Gudenåen. De sagde at det var i orden og at der var plads - jeg skulle bare lige også booke på hjemmesiden. Efter bookingen gik der 3 timer hvorefter de skrev at der alligevel ikke var plads - øv. Ungerne havde eller glædet sig til at bo der :( Nu er jeg nødt til at lave turen om.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Trust Camping

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×