Mangospot.dk

På udkig efter...
I Vordingborg (skift)

Sushi's Hus

Algade 75D, 4760 Vordingborg
5anmeldelser

Sushi's Hus opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 5Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

14 September 2011 20:16

1 4 5
Super Sushie

Har efterhånden været der en 20-30 gange enden for det sidste 1/2 År. altid den samme høffelige betjening der nu kan være ved en Running Sushie. Der er da ved flere jleligheder blevet spurgt om der er noget jeg kunne påpege de kunne gøre Bedre. og det er blevet noteret og ført ud i livet. enden næste gang jeg dukker op til et pragtfuld måltid. Resturangen er dog ikke udsmykket som en hel Kinisisk gavebutik med fake plastik figure/ spejle og div. Nips som er en lettels ikke at skulle sidde og kigge på . der er mere satset på Kvaliteten af maden og ikke kvantiteten af hvem der kan pynte mest som man ser hos de Kinisiske Buffe Huse
(FoderHuse) Er der der med noget som man ikke lige kan se på Running Sushie Båndet er der ingen Hindreing at udpege fra menu korted og få det lev ved Borderet. Kan kun på det varmeste anbefale at man kigger forbi Running Sushie og skipper de omlæggende pizza House og Butterdejls fabrikker. for en God aften i byen med kæresten eller vennerne.

Mvh Dennis Pietens

03 August 2011 17:22

1 5 5
Den bedste sushi man kan få.God og venlig service

19 July 2011 20:10

1 1 5
Yes, en Sushi restaurant i Vordingborg, så slipper jeg for at køre til Næstved hver gang jeg har Sushi-craving. Men....

Oplevelse fra engang i maj:
Jeg var på Sushi's Hus i Vordingborg med en god veninde. Vi bestilte en fælles tallerken med et lækkert udvalg af Sushi. Troede vi.....

Sushien var rullet så løst, at når man dyppede det i soyaen, så lå halvdelen af risene nede i skålen. Da jeg høfligt påpegede dette overfor personalet, blev de lettere fornærmet og sagde til mig, at det var fordi jeg havde lagt det i blød i soyaen og at det skulle man jo ikke. De var slet ikke lydhøre overfor at det ikke var tilfældet.
Magen til frækhed skal man dælme lede længe efter.

D. 12. juli var vi nogle stykker som spiste Running sushi... Flere af de ting på båndet, som vi efterspurgte var de udgået for...på en højthellig festuge-tirsdag...ahmen, come on, altså...og der var fuldt hus!
Til gengæld var sushi'en bedre rullet denne gang, end sidst jeg spiste der.

Har handlet hos dem et par gange, og når man står ved kassen, så vimser de bare rundt omkring en uden at kigge på en eller spørge om der er noget de kan hjælpe med - selvom vi kigger på dem. Virker noget underligt.....
Men man bliver selvfølgelig lidt forvent, når man hos sin egen lokale(hvor jeg bor) Sushi-restaurant får en særklasse behandling.

Super kedelig indretning - giver slet ikke den stemning af sushi-restaurant, som jeg har oplevet andre steder. Virker uinspireret.

Super ærgeligt at skulle give stedet dumpekarakter, når der endelig er kommet en Sushi restaurant til byen, som et friskt pust til alt det andet der er.

23 November 2010 18:10

1 4 5
Jeg har nu spist hele 3 gange på Sushi´s Hus.
Og jeg kan varmt anbefale det.

De gange jeg har været der, har de haft et godt tilbud på en "denne måneds menu" for 2 personer. Det er meget friske råvare og alt var frisk tilberedt.
Man kan også få gode wok retter til absolut rimelige priser.
Mine sushi freak venner fra København var imponerede over standarten af denne restaurant. Virkelig god mad og fin betjening.

Det eneste er indretningen den er lidt kedelig og lige lovlig spartansk. Men lad dig ikke narre, når først maden står på bordet har man glemt alt om det.

Endelig har vi fået en god restaurant i Vordingborg, der servere andet end Pizza, Steak og frityre stegt mad. Jubiii,,

Med Venlig Hilsen
Line Svendsen
Langedvej
Vordingborg

21 November 2010 19:34

1 5 5
Super god sushi!!!!!!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Sushi's Hus

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×